Mit adjak a barátomnak 18. szülinapjára?
Májusban lesz a szülinapja(lassan két évesek leszünk) és igaz hogy csinálok neki egy meglepi party-t de előtte szeretnék valamit adni, hogy ne legyen furcsa hogy nem kap semmit,mivel a buli két nappal a szülinapja után lesz...gondolkoztam hogy adok neki egy ilyet: [link] , mivel az enyémet is nagyon szereti, vagy esetleg valami mást??
Torta ötletek is jöhetnek..:$ Nem tudom milyet lehetne neki..:/
előre is köszi a válaszokat!! :)
(L/17)
Az is normális ha megkérdezi mit szeretne szülinapjára, de a nézetét erről előtte jobb ismerni, hogy ne legyen belőle olyan, hogy buta vagy illetlen v rossz kérdésnek vegye. Szerintem akkor kérdezd meg mit szeretne ha ez normálisan jön ki neki is.
A kütyü dolgok általában jók a pasiknak. Fejhallgató is de lehet más is. Kütyüből van ám választék nyugodtan nézz szét a boltokban.
A tortánál szerintem - és itt nem mondtad van e alap ötlet - elsősorban ne a kinézetét nézd hanem az íze legyen olyan amit kedvence. Én pl megbecsülném az emeletes tortát - ha kapnék egy tortacsodát :) - de ha nem ízlik csak sima torta akkor kevésbé tetszene.
Ez nem létszükséglet valószínűleg, de ha szokott túrázni bringás stb örülni fog neki. Nagyon kihasznált nem lesz de olyan mint egy csecsebecse a nőknek. Van kb ennyi de tetszik. Szóval olyan ami esélyes.
Férfiaknak tetsző kulcstartók:
A műszaki kütyüknél az fontos hogy ne legyen gagyi minőség, legalább közepes. Érdemes a férfi eladókat is erről megkérdezni. Menj olyan boltokba ahova nem szoktál :) Amit mutattál 5000 körüli áron már tudsz venni sok mindent. Pl Napeseles asztali lámpa IKEA-s egész jó.
Oh...köszönöm mindenkinek a válaszait!!!
Nagyon köszönöm tényleg!! :D nagyon tettszenek jóformán alig bírok választani :$ :D
Hát tortát eredetileg olyat szeretnék ami egy pia pl Royal vodka és rá lenne írva..hogy kitől kinek hogy 18. szülinapjára..meg ilyenek :D Szerintetek?
Hát sportos is meg laza is meg divatos is :D különleges srác az tuti :$
Akkor sportkulacs is jó lehet.
De az olcsóbb vacakabb is. A drága meg eléggé drága. Túraboltokban, bringás boltokban jó a választék. Azért az eladót kérdezd meg melyik milyen? Még én is átbeszélném vele pedig én F. Lehet több féle bajuk és a neten is tudsz ezekről kicsit tájékozódni.
Köszönöm a válaszokat! :D Nagyon aranyosak vagytok! :D
Hát elvileg nagyon finomra és nagyon szépre csinálja a tortákat egyik ismerősön ismerőse..:D Remélem jó lesz :D
És esetleg szerintetek milyen sütiket lehetne csinálni a bulira??? sós, édes?? Ami nem romlik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!