Kissviráganna kérdése:
13 évesen mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, van laptopom, telefonom, majdnem mindenem megvan, de a szüleim minden évbe megkérdezik hogy mit kérek karácsonyra és írnom kell hozzá levelet. Van sok könyvem is, és érdekelni hogy ki tud valami jó társast vagy tippet?????2015. dec. 6. 18:07
2/15 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam ezen, de úgy nem tudnék mivel játszani 24.-én amit akkor kaptam. Valami más ötlet esetleg?
2015. dec. 6. 18:19
3/15 anonim válasza:
Azért írtam a pénzt, mert abból ha nem is karácsonykor, de bármikor tudsz venni valamit... Például rá 3 hónapra kijön egy divatos táska ami mondjuk 10-20 ezer forint és nem sok mindenkinek van, azt te megveheted, vagy bármi mást (sajnos nem értek nagyon ehhez a tinidivathoz).
4/15 A kérdező kommentje:
Rendben,
Köszönöm! :)
2015. dec. 6. 18:31
5/15 A kérdező kommentje:
Esetleg még valaki tudna ajánlani valamit?
2015. dec. 6. 19:48
7/15 anonim válasza:
Detto,ugyanez van velem is,én szeretek sütni szóval szakácskönyvet és csokikészítő szettet kértem.Az AVON "különkiadásában" láttam egy fülmelegítőt ami egyben fejhallgató is meg könyvesboltba bementünk és választottam 1-2 könyvet meg egy pólót is kértem.
De félreértés ne essék,nem vagyok telhetetlen csak az anyukám mindig azt mondja sok ötletet mondjak :)
8/15 anonim válasza:
Neked teljes mértékben jó gamer perifériákra van szűkséged :D
Kezdj el játszani, kérj egy erős asztali gépet.
9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, főleg a 7/10-nek. Én is nagyon szeretek főzni, sütni és szerintem ez lesz az egyik kérésem!!
2015. dec. 13. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!