Csak én vagyok már rosszul a karácsonytól?
mindenhol azt látom, hallom, olvasom h karácsony így, karácsony úgy... nem tudom nekem a karácsony egyáltalán nem a szeretet ünnepét jelképezi... rosszul vagyok már ha meglátom... legszívesebben átaludnám ezt a 2 hetet ami az előkészületekkel és magával az ünneppel telik...
mikor még kicsi voltam úgy 8-9 éves koromig mindig vártam, de azóta gyűlölöm, de a szüleim mindig erőltetik ezt az egészet, pedig ha rajtam múlna biztos nem lenne semmi karácsonykor...
velem illetve a szüleimmel van a baj (mert nyilván a család is közrejátszik abban h mit gondolunk róla) vagy más is így van ezzel?
17/L
Így vagyok vele én is. Amióta elhunyt a családom nagy része és alig maradt valaki a szűkebb családi körből, azóta nem tudom élvezni egyik ünnepet sem. Ráadásul nemrég okozott hatalmas csalódást az a lány, akit tiszta szívemből szerettem és értelmet adott a napjaimnak. Hát ilyen kellemes lesz az ünnep nekem, de nem számít. Remekül meg fogom játszani magam idén is, hadd higgye azt mindenki milyen kiegyensúlyozott, határozott férfivé cseperedett az évek alatt a család ****kéje.
25F
nekem is ez a helyzet évek óta csak megjátszom a boldogságot, de nem csak karácsonykor, hanem egész évben mosoly az arcomon, pedig nincs rá okom. Azért csinálom hogy addig se zaklassanak a "mi a baj?" kérdésekkel.
Mondhatni emos vagyok, csak épp ezt senki se tudja rólam. majd egyszer talán kirobban az egés belőlem vagy tépek a f*nébe.
nagyjából én is akkor utáltam meg mikor meghalt a nagypapám illetve mikor már olyan beteg volt h nem tudott eljönni hozzánk... előtte a nagyszüleim, nagynénémék mind itt voltak, akk még olyan jó volt minden, de amióta a szüleimmel és a nagynénémmel+ a qva idegesítő f*szkalap férjével karácsonyozok minden más lett...
az előkészületek mondjuk engem se érdekelnek, de engem már az is idegesít h ezzel van tele a tv, újságok, plakátok... szóval minden...
már most elkap a rosszullét, ha arra gondolok h holnap ilyenkor az ünnepi asztalnál kell ülnöm... ma már azon gondolkodtam h holnap bezárkózok a szobámba, fülest a fülembe és nem érdekel semmi, de akk meg egész évben azt kellene hallgatnom h milyen bunkó vagyok...
velem az a baj h én már megjátszani se tudom h mennyire örülök ennek az egésznek... általában leülök, tömöm magamba a kaját, aztán a többiek úgy is úgy belemelegednek a politikába, nyugdíjrendszerbe, és a hétköznapi híradásos történetekbe h észre se veszik h ha lelépek...
de látom akk nem én vagyok az egyetlen akinek a karácsony már nem ünnep, hanem inkább átok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!