Jó ajándék ez egy 16 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk, őt húztam az ajándékozós játékban. Szinte mindene megvan, ezért elég nehéz neki vásárolni. Egyik barátnőm tanácsolta, hogy vegyek neki ilyet: [link] Szerintetek jópofa ötlet, vagy béna és inkább válasszak mást? Nem akarok bögrét vagy törülközőt adni neki, az olyan unalmas... Köszi a válaszokat! :) (16L)2011. nov. 26. 14:39
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál! Örülök, hogy tetszik. :):) Mások véleményét is szívesen elolvasnám.. *-*
2011. nov. 26. 15:15
3/8 anonim válasza:
szerintem vicces és hasznos is egyben:D biztosan hordani fogja:D
4/8 anonim válasza:
Gondolj bele fordítva.Pl ez a fiú neked vinne egy mamuszt? Tetszene Neked?:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez tökjópofa (bár az amerikai fater vagy a family guy sztem jobb) :D amúgy ha vicceset akarsz neki venni, akkor lehet alsógatya is, amin különböző pózokban tehenek vannak. én olyat kaptam egy csajtól és minden félreértés nélkül jót röhögött mindenki.
6/8 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki, szerintem jópofa meg kreatívabb mint pl. a tusfürdő-dezodor párosítás..:D Mondjuk én szülinapomra egyik ismerősömtől egy hatalmas pink plüsshernyót kaptam és még annak is örültem.. xD
2011. nov. 26. 21:18
7/8 A kérdező kommentje:
Az alsónaci is jó ötlet..:D csak az a baj, hogy van barátnője. Ha más nem is, ő biztosan félreértené, azt meg nem szeretném..:/
Köszi a választ mindenkinek:)
2011. nov. 26. 21:24
8/8 anonim válasza:
Ááá dejóópofa.:P én lány vagyok de nagyon örülnék neki.:)
Szerintem jó ötlet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!