Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Miket kérjek Karácsonyra?

Miket kérjek Karácsonyra?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és tudom hogy legtöbben azt írnátok ,hogy semmit vagy azt amit akarok,de nekem a családom sajnos olyan hogy addig-addig kérdezgetnek míg ki nem húznak belőlem valamit .

ÉS ha meg nem válaszolok akkor meg olyat kapok ami már nekem vagy meg van ,vagy egyszerűen nincs szükségem rá....Ebben szeretnék segítséget kérni, HA kérhetem akkor ne azt írjátok hogy RUHA ,Könyv....

:)

2015. okt. 29. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a következőkre vágyom idén:

Hajsütővas, pihe-puha törölköző, színházjegy, óra.

Ezenkívül bármikor jöhet bármilyen kreatív cucc, sál, ékszer.

2015. okt. 29. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Mért nem akarsz könyvet, ennyire nem szeretsz olvasni??
2015. okt. 29. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Mond nekik, hogy kell egy pár zokni, órókíró, 2016-os naptár, tusfür5dő... ezekre mindig szükséged van
2015. okt. 29. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj pénzt, nem tudom hogy van ez nálatok, de így legalább megtanulod magad beosztani a pénzedet, még akkor is ha nem túl ünnepélyes a fa alatt.
2015. okt. 29. 13:40
 5/10 anonim válasza:

ha ilyen a családja, mint amint azt le is írta, pénzt biztosan nem fognak adni neki.

Szerintem kell hogy legyen valamilyen hobbid, nem hiszem el, hogy nem tudnál valami ahhoz kötődőt kérni. Ha erről írnál nekünk esetleg, talán jobban is tudnánk segíteni.

De ha tényleg nincs semmi, akkor meg talán tényleg a mindennapi használati cuccokat kellene kérned, mit kabát, cipő stb.

2015. okt. 29. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem sok információt adtál meg, nem írtad le a hobbijaidat, anyagi helyzetet, így nagyon nehéz választ írni.

-Szerintem ha szüleid viszonylag jól keresnek, és nincs valamilyen elektronikus eszközöd, akkor kérj azt. Én iPad Air 2-t fogok kapni.:)

-A pénz sem rossz ötlet, mindig gyűjtögethet valamire az ember.

-Vagy valamilyen kupon, plusz mellé pénz, amit elkölthetsz.

-"Nyaralás" valahol.

2015. okt. 29. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Színházjegy, esetleg karóra? Én idén ezek mellé még egy 2016 -os naptárat, pihe - puha plüsst és nyakláncot kapok.
2015. okt. 29. 17:03
 8/10 anonim válasza:
Szia! Én hajvasalót fogok kapni ! :) de kérhetsz hajsütővast is kérhetsz! Valami ékszer,akár egy kisállatot :)
2015. okt. 30. 20:28
 9/10 Pillangó423 válasza:
77%
Esetleg körömlakkot, vagy sminket is kérhetnél. De valamilyen ékszer szettet, ha szeretsz kiegészítőket hordani.
2015. okt. 31. 20:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Valóban jól keresnek a szüleim

A hobbim: egyszerűen imádok zongorázni!

Nektek köszönhetően sikerült eldöntenem hoy mit fogok kérni: Hajsütővasat vagy pénz rá...

És ha még marad pénzem akkor elkezdek gyűjteni egy pianinóra, tudjátok az a "szoba"zongora ami kisebb mint a valódi zongora de nagyobb mint a szinteti zátor...:)

És van pedálja és tudok rajta ütést szabályozni :)

Arra már évek óta vágyom csak úy sose jött össze rá a pénz...vagy nem kaptam semmire se pénzt vagy hirtelen fontosabb dolora kellett

És mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!