Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehet összefüggés? Nem fura?

Lehet összefüggés? Nem fura?

Figyelt kérdés

lehet nem jó témába írom

de felkaptam a fejem rá

a 2012 film épp azt meséli el, hogyan jutottunk a világvégéhez, elősször még csak katasztrófák 2010-2011és bumm 2012

és egyre több katasztrófáról hallani az elmúlt egy hétbe

minden esetre elég bizarr

2010. márc. 1. 19:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

hát nem hiszem,de a tegnap esti fényjelenség megdöbbentett...

[link]

és alig hiszem el ...

2010. márc. 1. 19:49
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam, hogy van-e összefüggés. Chilén, Franciaországban, Olaszországban... földrengés, árvíz, belvíz, földcsuszamlás, stb...
2010. márc. 1. 20:13
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi összefüggés 2012-vel, ne butáskodjatok!

Sokkal nagyobb lehetett volna ilyen eszmefuttatással 2003-ban világvége ha a 2001. szeptember 11-i terrortámadást vesszük figyelembe. Kitörhetett volna a harmadik világháború is talán.

2012 egy médiafogás és egy ezotérikus baromság! Ne vegyétek már be!

2010. márc. 1. 21:10
 4/28 ceri ***** válasza:
100%
Meteoritok sűrűn potyognak, csak általában kisebbek. Én láttam viszonylag nagyot, olyan hangja volt, mint villámláskor a mennydörgés, darabokra hullott, stb. Bár a házak eltakarták, de talán a legnagyobb le is ért mielőtt elégett volna. Életemben 2x láttam ilyen nagyobb (néhány kilós) meteort. Ettől még nem lesz világvége.
2010. márc. 1. 21:18
 5/28 A kérdező kommentje:

én nem is a meteorokra gondolok az nem én írtam

nem is értem hogy jön ide

2010. márc. 2. 13:01
 6/28 anonim válasza:
100%
2012 lehet hogy jó film de az csak egy hülyeség. a maja naptár szerint itt van valami csak azt kispórolták a dologból h a maja naptár nem olyan mint a miénk hanem az a számolást 65000 évenként újrakezdi és 2012 lesz az amikor újra fogja azt kezdeni úgyh nincs benne semmi nem lesz világvége ^^
2010. márc. 2. 14:21
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

erre ezt szoktam mondani:

nem azért van vége 2012-ben a maja naptárnak, mert világvége lesz, hanem mert egy naptárat nem lehet végtelen hosszúra megcsinálni :). Ha 50 évvel tovább van kedvük csinálni, akkor 2062-t mondanánk világvégének, szóval oly mindegy..

2010. márc. 2. 15:14
 8/28 anonim válasza:
21%

Bocsi az ekzete hiànya miatt!!!

kulfoldrol irok....

Szerintem ezek èrdekes dolgok....làttam az rtl.hu-n hogy most vmi meteorit robbant szèt (sztem nem magàtòl...sztem kilottèk ès szètrobbant csak azèrt nem mondjàk,hogy ne keltsenek pànikot...)

én olaszban lakok...ès itt nagyon fèlnek az emberek tobb helyen is nyilik szèt a fold...

(pont mint a 2012-es filmben) èn is alig hittem a szememnek a 2012-es filmrol meg csak annyit hogy egy viccnek gondoltam amig ezek a katasztrofàk el nem kezdottek....

elosszor sziciliàban nyilt szèlt a fold...majd romàban...toscana-ban...ezt fujjàk itt a hirek reggeltol estig...nem èrtem ezt a magyarok mièrt nem mutàtjàk otthon...

akkor volt most a Haiti...Cunamit is van pàrizsban...kinàban hawai-on....spanyolban...

minden esetre elèg èrdekes.....

jah ès mèg annyi hogy mondtàk az olasz hirekben,hogy olaszorszàg tobb mint 70 szàzalèka kockàzatban van a foldnyilàsok miatt.....

2010. márc. 2. 21:13
 9/28 anonim ***** válasza:
63%

JUUJ NYÍLIK A FÖLD ÉPÍTSÜNK HAJÓKAT MERT ELVISZ A VÍZ, MEG A FÖLDRENGÉS. JUUUUUUUUJ VEGYÜNK SOK SOK SOK MINDENT, HOGY TÚLÉLJÜK, TÁPLÁLJUK A GAZDASÁGOT HOGY KI RÖHÖGJENEK. DE JUUUUUJ MEGHALUNK

Viccet félretéve ha lesz "világvége" nem mindegy? Megdöglünk.

Ha nem lesz, nem mindegy? Megdöglünk.

2010. márc. 3. 00:04
 10/28 A kérdező kommentje:

csak nem mindegy hogy mikor... hülye gyerek

te ezt nagyon viccesnek találod de azért ott olaszba nem biztos h ennyire mókásak az emberek főleg akiknek mondjuk el kell költözniük

am az utsó előttinek szólva

tényleg erről beszélnek nálatok a hírekben?

akkor itt mért nem?

2010. márc. 3. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!