Mi az a vízér?

Figyelt kérdés
Ami fölé pl. nem lehet ágyat tenni.
2010. febr. 14. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Az egy áltudományos maszlag, nincs olyan. Vannak emberek, akik abból élnek, hogy ilyeneket "kimérnek" neked, de ha ugyanaznap hívsz hármat, mindhárom különböző helyre fogja berajzolni. Nem lehet mérni, mert nem létező dolog.

(Vízér nevű dolog egyébként létezik, természetes vízfolyás a felszín alatt, de annak egy részt köze nincs ahhoz, ami fölé nem lehet ágyat tenni, más részt házak alapozása alatt nemigen szokott a lakás alatt előfordulni.)

2010. febr. 14. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Az első jól írta.Ez az ostoba emberek becsapására jó.A vízér a föld mélyén levő "patak",amelyik valahol esetleg felszínre tör.Lehet,hogy éppen a szobád közepe alatt húzódik,többszáz méter mélyen.De húzódhat a falaid alatt is.Akkor a szoba közepére teszed az ágyadat?
2010. febr. 14. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Gondold el, a víz az emberi élet alapja aki ilyent kitalált hogy a víz káros az végletekig korlátolt buta ember, és a követői nem különben.És szélhámosok is.
2010. febr. 14. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nofene, jár itt valami károsult, aki csak lefelé pontoz...
2010. febr. 14. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg "szakember" :D
2010. febr. 14. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Vagy a Vízellenes Ligától valaki :)
2010. febr. 15. 01:28
 7/12 anonim ***** válasza:
én azt hittem ez radieszteziológia,nem?vagy az is valami fals???Meg van még valami sugár is,meg ja,meg a hartmann vonal,vagy mi..azok ils ilyesmik?
2010. febr. 18. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:

A radiesztézia? Igen, az fals. Egyszer az Élet és Tudományban volt egy teszt, hívtak radiesztétákat, mind össze-vissza beszélt és össze-vissza húzgált vonalakat. X idő múlva kontrollteszt, ugyanaz a radiesztéta is átrakta máshova a vonalakat. Kérdésre, hogy költöznek-e a vonalak: egyk szerint igen, másik szerint nem.

De, kérdezem én, ha a vonal elköltözhet, akkor minek pakoljam át az ágyamat máshova, sehol sincs biztonság? Ha meg nem, akkor miért mér tök mást?

Ja, és az egyik árult ilyen sugárkiszűrő készüléket, szédtszedték, két kb 10*20 cm-es kartonlap közé egyforintosok ragasztva.

Na ez a radiesztézia.

2010. febr. 18. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:

az igen!Ezt nem is tudtam.. :(

kár,mert már épp akartam mérni,hogy jó helyen van e az ágy! :DD

2010. febr. 18. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Na akkor egy kis olvasnivaló:

[link]

2010. febr. 18. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!