Mi az a vízér?
Az egy áltudományos maszlag, nincs olyan. Vannak emberek, akik abból élnek, hogy ilyeneket "kimérnek" neked, de ha ugyanaznap hívsz hármat, mindhárom különböző helyre fogja berajzolni. Nem lehet mérni, mert nem létező dolog.
(Vízér nevű dolog egyébként létezik, természetes vízfolyás a felszín alatt, de annak egy részt köze nincs ahhoz, ami fölé nem lehet ágyat tenni, más részt házak alapozása alatt nemigen szokott a lakás alatt előfordulni.)
A radiesztézia? Igen, az fals. Egyszer az Élet és Tudományban volt egy teszt, hívtak radiesztétákat, mind össze-vissza beszélt és össze-vissza húzgált vonalakat. X idő múlva kontrollteszt, ugyanaz a radiesztéta is átrakta máshova a vonalakat. Kérdésre, hogy költöznek-e a vonalak: egyk szerint igen, másik szerint nem.
De, kérdezem én, ha a vonal elköltözhet, akkor minek pakoljam át az ágyamat máshova, sehol sincs biztonság? Ha meg nem, akkor miért mér tök mást?
Ja, és az egyik árult ilyen sugárkiszűrő készüléket, szédtszedték, két kb 10*20 cm-es kartonlap közé egyforintosok ragasztva.
Na ez a radiesztézia.
az igen!Ezt nem is tudtam.. :(
kár,mert már épp akartam mérni,hogy jó helyen van e az ágy! :DD
Na akkor egy kis olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!