Hogy kell hóesést rekonstruálni a szobában?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 11:33
2/23 A kérdező kommentje:
-1°C-t tudok előállítani a szobában, a hőmérséklet nem gond.
Párásítjam a levegőt, utána csináljak hideget???
2009. dec. 20. 11:42
3/23 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed?
Most erre nincs időm, de a wikipediaban nezz utanna a felhőlépződésnek, aztan amilyen hamar lehet töröld ezt innen...
4/23 A kérdező kommentje:
a legkomolyabban
2009. dec. 20. 11:47
5/23 anonim válasza:
Előző vagyok, sajnos látom a %-om, ez betudható annak , hogy sok ilyen barom kérdésre sok barom választ adtam.
6/23 anonim válasza:
Szintén az előző:)
Szeritem inkább élvezd azt , hogy kint esik:)
Otthoni körülmények közt ez nem fog menni.
Max ha megbontod a tetőt!
7/23 anonim válasza:
Különben a -1 fokot , hogy éred el? Azért erre kíváncsi lennék...
8/23 anonim válasza:
-1 fok kevés lesz! :)
Hűtőházban viszont már láttam havat képződni. A plafonon válik ki, ha sok levegő kerül be kintről. Aztán ha túl sok gyűlik össze és nem bírja el a súlyát, leeseik.
Hőmérséklet 18-20 fok (-), plafon magassága 8 m.
9/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok őrült, de a fürdőszobában hogy engedem a fürdővizet, és pára elkezd fölfelé menni, elég látványosan látszik, a plafon közelébe a pára. És láss csodát kicsit sok lesz neki, elkezd esni lefele az úgymond "eső". Akkor nyilván hidegbe meg hó lesz, nem?
2009. dec. 20. 11:58
10/23 anonim válasza:
A páralecsapódás nem eső!!!
De néha járjál már be fizika órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!