Új ismeretlen életforma? Video linkelve
http://www.youtube.com/watch?v=TcKpx2DxGwY
mar több mint 6 millioan lattak a jutubon es nem pontoztak le, szal nem trükkfelvetel
Valami magyarázat nincs hozzá?
Így el se tudom képzelni ezt az egészet, hogy mekkora lehet vagy hol lehet.
magyarazatot ense talatltam, csak ezt(angol) :
An unknown lifeform picked up by sewer snakecam in North Carolina. Believed to be of ET origin.
a videobol en arra köövetkeztetek h ez vmi csatornaba van
Egy biztos, ez nem csatorna. :)
Megnéztem többször is a felvételt, és egyértelmű, hogy ez nem csatorna. Innentől kezdve hitelét vesztette nálam az egész. Mert hazugságot állít a videó, és a leírása.
Ha alaposan megnézitek a "csatorna" falát, fehéres ínszerű elszíneződést lehet néhol látni, néhol meg rózsaszínes, vöröses elszíneződést. Plusz, nézzétek a víz "csobogását" ha itt egy csatornáról lenne szó, akkor a víz nem csak így rezegne mint a felvételen, hanem rendesen csobogna.
Ez a két dolog arra enged következtetni, hogy a felvétel egy (feltehetőleg haldokló, vagy nemrég halott) élőlény belsejében készült endoszkóppal, és a "csatorna" nem más mint valami belsőség. Pl légcső, vagy belek, vagy nemtudom.
A feliratokat meg most őszintén, mennyi ideig tart rá tenni? :) Max 10 perc.
Megtévesztő videó, ötletes volt aki feltette így. Minden esetre én már biztos vagyok benne, hogy ez egy ügyes átverés.
Ez kérlek szépen, egy csatorna, és az az "ismeretlen élőlény" nem más mint az alábbi életforma:
Akinek van/volt akváriuma, és etetett már valaha halakat tubifex-el, az tudja, hogy kizárt, hogy ez tubifex legyen. :)
Inkább a sertéses megoldás lesz az igaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!