Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Igaz, hogy 2012-ben Napkitörés...

Igaz, hogy 2012-ben Napkitörések és egyéb Nap aktivitások és az Ózon-réteg silány állapota miatt bekövetkezhet egy olyan katasztrófa ami nagy mértékben befolyásolná fajunk fennmaradását?

Figyelt kérdés
Vagy csak tévhit? A maják szerint 2012. dec.21én véget ér a világ. Mennyi lehet ennek a valóságalapja?
2009. júl. 7. 20:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Ez úgy hülyeség ahogy van! Miért érne már véget a világ? Nyugodt lehetsz, nem ér véget!
2009. júl. 7. 21:16
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
már annyiszor jött a világvége... és mindig lett egy újabb nap. Szerintem ez is csak babona, ha meg nem akkor úgyis mindegy lesz 2012 dec. 22-re. :)
2009. júl. 7. 21:16
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
azért a karácsonyt csak megvárhatná még a világvége =) ha már előtte kiadtuk a sok pénzt ajándékokra =)
2009. júl. 7. 22:01
 4/24 dellfil ***** válasza:
83%

Miért erőltetitek 2012-őt? Miért nem 2010, vagy mondjuk 2013 amikor a Nap "aktivitása" (mert egyébként van, volt, és lesz is neki) lerendezi az emberiséget. (Miért pont csak azt?)

Egy nagy lótúrót. Ez nem megy ilyen egyszerűen. Csak azt hiszitek. (Különben is miért nem a jövő héten...)

2009. júl. 7. 22:20
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagyobb a valószínűsége,hogy valamelyik hülye politikus beveti az atom vagy hidrogénbombát,és elpusztitja a fél világot,mint a nap-kitörés miatti világvége?Egyébként most hallom először,hogy a maják jósoltak ilyesmit?Hol találták a jóslatot és ki tudta elolvasni?Meglehtősen keveset tudtak a maják életéről kideríteni.
2009. júl. 7. 22:24
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
tenyleg nagyon sok vilagvege sztorit hallotunk mar de 2012 dec 22 re tenyleg a majak alatal megjosolt vilagveget hirdetik de semmi koze a naphoz hanem ennek mas csillagaszati hattere van. nemreg jartam utanna hogy mirol is van szo es mit ne mondjak .... hat..... van aki elhiszi van aki nem de felelmetes dolgokrol van szo tenyleg felreteve a joslatokat meg a babonakat ha akarsz nezz utanna de mindent nezz meg ha elkezdted!!!!! kezd a yuotubeon csak ird be hogy niburu vagy 2012aztan bongessz a neten cikkek tudomanyos feljegyezesk utan kutatva
2009. júl. 7. 22:37
 7/24 anonim ***** válasza:
81%
A világvégét már rengetegszer "megjövenedölték" de sohasem történt meg :D Mindig elmaradt, így ez is el fog maradni. Hacsak véletlenül nem akkor igáznak le az idegenek, vagy nem akkor talál el egy meteor, vagy üti fel a fejét egy igazi, halálos járvány. :D
2009. júl. 7. 23:06
 8/24 anonim ***** válasza:
52%
Nemkell félni még az 1700-as években járunk mert, olvastam valahol..már nemtudom melyik oldalon hogy egy csávókiszámította hogy a 6.-7.-8. század az megsem történt szal azt az időszakot a történelemn átlépte így 300 évvel kevesebbet írunk:)
2009. júl. 7. 23:17
 9/24 anonim ***** válasza:
95%
Van egy jövendölésünk a világvégére, mely elég biztosnak tűnik: kb. 5 milliárd év múlva a nap tüzelőanyaga elfogy, nagy vörös óriássá válik és kb. a Marsig fog érni. Nekem ez elég meggyőző...
2009. júl. 8. 00:03
 10/24 anonim ***** válasza:
83%

HÜLYESÉG

PONT 20TIZENKETTŐ 12.hónap... 21.-én? ááá

2009. júl. 8. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!