Szerinted lesz 3. világháború? Miért lesz? Miért nem?
Nem hinném, mert akkor atomdobálás miatt tönkremenne az élet... emberek maradnának de az már nem ugyan az az élet lenne...
Polgárháborúk viszont lesznek, az Európába iszonyat mennyiségben betelepített arab-nigger fel fog lázadni, itthon pl a cigányság. Meg fognak erősödni az élősködés miatt a szélsőjobboldaliak, a szegénység miatt meg előjönnek majd a kommunisták, egyre több ember fogja ebben megtalálni a céljait, hisz a mostani gazdasági rendszer fenntarthatatlan és be fog dőlni. Mondjuk ebből lehetne világháború (kell a gazdasági fellendüléshez) de csak lesz annyi eszük a vezetőknek, hogy ne dobáljanak atomot...
Én nem tudom, hogy miben higgyek :\ Elvileg Nostradamus meg több látnok is megjósolta, hogy idén novemberen kitör a III. világháború. Elméletileg ezt atom- és vegyi-biológiai fegyverrel fogják megvívni. Linkelek is neked valamit: [link]
Ezt tanulmányozhatod. :)
Szerintem is lessz!Nagyon eldurvult a helyzet a világban mindenhol szegénység,korrupció,kizsákmányolás!
Vagy az ember fogja elpusztítani a földet,vagy a föld az embert de valamelyik be fog következni!És ennek az oka a pénzéhség!!!
Csak találgathatni lehet.
Ha lesz akkor nagyjából az lesz, hogy az USA összeveszik egy országgal valami miatt. Mind 2 országnak vannak szövetségesei és majd bekapcsolódnak az egészbe :)
Nem értem miért jó háborusdit játszani pár idiótának???
Ha tegyk fel novemberben vagy pár év múlva kitörne a III. vh akkor utána lenne viz,élelmiszer és egyebek? Főleg ha bevetnek atombombát és hasonlókat!Rohadt nagy értelme lenne..,olyan szegénység lenne,hogy csak lesne mindenki mert porig van rombolva minden!Áááá,belegondolni is rossz,brrr:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!