Hogyan hat az LSD? Hatása alatt mi történik egész pontosan az agyban?
Felbontja az agyban a tudat és az illúzió közti egyensúlyt. Ezt az ember saját maga is képes megcsinálni, mindenféle szer nélkül. Pl. amikor látsz egy sűrű mintát amit ha sokáig nézel mozogni kezd. Biztos előfordult már veled. Az LSD ezeket a reakciókat szabadítja fel az agyban.
Egyébként próbáltad már? Mert azt hogy nem is evilágban van az illető azt cáfolnám. De úgy tudom esetleg elképzelni, hogy nem tudja irányitani a szert és elhiszi a mit lát. De megmondom őszintén én kb 4 évig csináltam rendszeresen, és sosem hittem azt hogy az oda nem illő dolgok tényleg ott vannak, számomra mindig tudatos volt hogy hallucináció.
Ajánlom Beck Judit szerkesztésében a Nagy Drogkönyvet,nagyon átfogó olvasmány a főbb szerekről,háttértörténet,kulturpolitika,hatások,ilyesmi.....
A Gloria kiadó adta ki...
Valóban érdekes....:-)
Egy házibuliban "benyaltam",volt a nappaliban egy hatalmas aquárium gyönyörű halakkal.....Ültem vele szemben,s egyszer csak benn is voltam közöttük,lebegtem,úsztam,beszélgettem velük,sok érdekeset állítottak a gazdájukról :),Aztán mikor már "kifelé" jöttem a szerből,hihetelen szeretetroham lett úrrá rajtam,mindenkit magamhoz akartam ölelni,csodálatos volt!!!! Ilyen lehet,mikor megtapasztalod az Isteni,igaz szeretetet! Egy jóbarátom szerint;-2-3 évente legalább egyszer mindenkinek kötelező lenne egy kiadós tripp! Most tervezzük......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!