Milyenek voltak a viking nők?
Nézd meg a Vikings című sorozatot.. vagy töltsd le az 1. évadot. A History Channelen megy.
Abban meglátod, hogy milyenek voltak a Viking nők.
Jó kérdés...
Lefuttattam egy keresést, de hiteles képet nem találtam. Sok oldalon említik, hogy a viking nők harcoltak is, tehát gondolom, a többség nem a kis törékeny vagy cérnavékony típus lehetett. :D
Itt pedig testalkatról nincs szó, de érdekes:
Ne az amerikai filmekből és tévékből meríts infót. Mert nerkik aztán a történelmi hűség ismeretlen és fölösleges fogalom. Általában az amcsi filmben a vikingek kungfuznak és japán kardokat hordanak a hátukon ☻.
Mint általában a germán nők, hatalmasok voltak. Na most nem azt mondtam, hogy minden egyes és kizárólag és minden vidéken! Ismétlem, nem kizárólag! (mert ilyenkor jönnek akik cáfolnak, hogy mert láttak egyet aki vékony, stb...). Ez az életkörülményekből adódó természetes szelekció eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!