Mennyi 2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x0?
Figyelt kérdés
Sok helyen vitatkoznak a nullával való szorzásról , de itt értelmesebb emberek vannak , úgyhogy itt is megkérdeztem. Mindenki írja le , hogy szerinte mennyi.2013. márc. 23. 21:53
2/14 anonim válasza:
Egyértelműen 0.
Mi itt a kérdés?
3/14 anonim válasza:
"Sok helyen vitatkoznak a nullával való szorzásról..."
De csak azok, akik még az alapműveleteket sem tanulták meg rendesen.
4/14 anonim válasza:
Ha egy bármennyi tényezőből álló szorzás (művelet) bármelyik tényezője nulla, akkor a szorzat (az eredmény) is nulla.
Hogy erről a szorzás művelet és a szorzótáblák megtanulása, azaz az általános iskola 2. osztálya után mit lehet vitatkozni, arról fogalmam sincs... :O
5/14 A kérdező kommentje:
annyira idegesítő hogy mindenhol ezt látom a facebookon. És még leállnak vitatkozni , hogy a szorzás van előbb , meg stb.. valaki tudna erre adni egy értelmes magyarázatot ami elég meggyőző az ilyen ..embereknek ?
2013. márc. 23. 22:07
7/14 supra01 válasza:
Mint az előzőekben mondották, ált. isk. 2. osztályos matek könyvet javasoljad áttanulmányozni:D
8/14 anonim válasza:
Szorzás van előbb? Minél? Ebben csak szorzás van, semmi más :D
9/14 A kérdező kommentje:
miért lenne 0 az IQ-m ? én tudom , hogy 0. Csak kíváncsi voltam , hogy itt mind gondolnak erről az emberek mert a facebookon a sok retardált majd széttépi egymást emiatt. Csak egy értelmes magyarázatot szeretnék kapni amit bemásolhatnék a sok idiótának. de azért köszi ;)
2013. márc. 23. 22:12
10/14 A kérdező kommentje:
úristen bocsánat !!! annyira hülye vagyok.. 2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2x0. így már más. bocsánat mindenkitől.
2013. márc. 23. 22:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!