Miért ebbe a kategóriába teszitek a házitokat?
Eléggé elmegy a kedvem ettől a kategóriától, mikor feljövök ide és olyan kérdések vannak, hogy ezt meg azt az egyenletet hogyan kell megoldani, vagy segítsen valaki megoldani a matek, fizika, kémia házimat.
Ha kicsit jobban megnéznétek a Gy.K. kategóriáit, hamar rájönnétek, hogy van külön házi feladat kategória is. Nyáron nagyon jó volt ide feljönni, mert csupa érdekes kérdéssel találkoztam és kellemes viták, érvelések alakultak ki, mert ugye nyáron a kutya se foglalkozik a házi feladattal.
Na szóval miért is offoljátok szét ezt a kategóriát?
Na igen, valószínűleg tényleg nem érek el vele semmit és esélyes, hogy reggelre törlik is.
De hátha, próba szerencse :)
Engem is zavar, már alig lehet találni értelmes kérdést.
Éppen ezért én most azt kezdtem el, hogy amikor ebben a kategóriában megjelenik egy házi feladatos kérdés, én is offolok.
Megkérdezem tőle, hogy miért ide írta, vagy pedig felhívom a figyelmét, hogy ez a Tudományok kategória, és ha a Házi feladatokhoz írná a kérdését, biztosan kapna rá választ.
Jó lenne, ha más is jelezné nemtetszését a kérdéseknél, talán akkor előbb-utóbb az adminok is felfigyelnek rá.
Azt sem értem, miért engedik, hogy házi feladatok kerüljenek ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!