Aki hisz a szellemekben az miért? Volt már tapasztalatok? Mi az?
Te nem olvasod el a válasz kiírása előtt az előtted kiírtakat? Ezt már kérdezték!!!!!!!!!!!!!!!!
Le lehet pontozni.
első vagyok
Én gyakran keresek a már feltett kérdések között,mielőtt kérdeznék. Rengeteg jó válasz olvasok,sőt még pontozni is szoktam.
Na akkor nagyon nem vág ide,de az első válaszadó megtanulhatna helyesen írni....
A második válaszadó pedig lehetne kevésbé szőrszálhasogató,ugyanis nyílván azért született meg a kérdés,mert a feltevőjét IS érdekli,mindegy,hogy előtte már feltették vagy sem.
Kérdésre válaszolva:inkább kerülöm ezt a témát,mert ha beigazolódna,hogy léteznek szellemek,én biztosan elhunynék szívrohamban :( Jaj.Szerencsére nem tapasztaltam semmi furcsát,remélem nem is fogok a hátralévő életem során.
Én nem tartom cikinek, hogy hiszek ebben. Tény, hogy az emberi test a halál beálltakkor veszít egy bizonyos tömeget (pár gramm). Amúgy még kiskoromba láttam, fényes nappal, egy hosszú ősz szakállas alakot átmenni a nappalinkon, amíg mi bent ettünk konyhába szüleimmel. A poén az, hogy az apám is látta.
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ezt csak a közvélemény teszi természetfelettivé, én, noha hiszek benne, azon a véleményen vagyok, hogy ez a "jelenség" is leírható tudományos nyelven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!