Mit gondoltok a 2012 december 22-ikei világvégéről?
Figyelt kérdés
Akkor jár le a Maya naptár és sok helyen olvastam ,hogy ez a világvégét is jelentheti ,bár nem nagyon hiszek benne...2009. júl. 15. 11:09
1/14 anonim válasza:
Volt már egy pár világvége, ezt is kibírjuk.
2/14 anonim válasza:
Pár hete már sokan elmondták erről a véleményüket,keress vissza.
3/14 A kérdező kommentje:
új vagyok az oldalon bocsi....
2009. júl. 15. 11:17
4/14 anonim válasza:
Igen, ezt már százezerszer megkérdezték, és nem, nem lesz világvége.
5/14 anonim válasza:
Szerintem aznap már nem nagyon fog ilyesmi történni, mivel a dimenzió váltásnak is nevezett dolog már előző nap megtörténik. A Világ az újjászületéssel lesz elfoglalva, ki tudja, ebben milyen szerep jut majd az embereknek, és milyen formájukban, könnyen lehet, hogy nem fizikai valójukban.
6/14 anonim válasza:
Sok világvége elmélet volt már, eddig mind túléltük. A Mayák naptára amúgy nem lejár, hanem újraindul. Kb olyan szinten, mint ahogy decemberrel véget érnek a hónapok.
7/14 A kérdező kommentje:
értem!! köszii:)
2009. júl. 15. 12:58
8/14 anonim válasza:
nem világvége lesz, hanem korszakváltás. szépen lassan következnek be a változások, de szerintem látványosak lesznek (ahogy már most is pár dolog)
9/14 anonim válasza:
Melyik időzóna szerint lesz a világvége?
10/14 anonim válasza:
Még hányszor fogjátok ezt megkérdezni????
A keresőt miért nem bírjátok használni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!