Mi van a halál után? Álmodtátok azt, hogy meghaltok, majd hirtelen felriadtatok? Volt már rá példa?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 01:27
1/8 anonim válasza:
Halálról elég sokszor álmodok, de én nem riadok fel "halálom pillanatában". :) Mert tudom irányítani az álmom, és megoldom, hogy csak tetszhalott legyek :) Tehát nem tudom, hogy milyen "felriadni" egy halálos jelenetnél.
2/8 anonim válasza:
Én álmodtam már azt, hogy meghaltam, aztán kívülről láttam magamat és a családot meg mindenkit, és a családom azon veszekedett, hogy nem örököltek utánam semmit. Ezek után elsötétedett fokozatosan minden, és fölöttem egy fény jelent meg, és arrafelé indultam el.
Egyébként a családom olyan, hogy simán el tudom képzelni róluk, hogy anno majd ezen fognak veszekedni, és nem is én fogom őket érdekelni, hanem csak az örökség. Tényleg ilyenek. Szép, mi?
3/8 A kérdező kommentje:
hát hallod,ez odabasz
2009. máj. 17. 11:37
4/8 anonim válasza:
Igen. Tudtam, hogy ha befejezem azt a munkát, amiben voltam, jön valaki, és irígységből megöl. De azért befejeztem. Megláttam a valakit, ahogy bejött az ajtón. Azt gondoltam, nem baj, ha meghalok, megyek Istenhez, de a férjem rettentően szomorú lesz. Láttam, hogy ott a sok vér, és ott fekszem meghalva. Ezen a ponton felébredtem.
5/8 anonim válasza:
én sokszor álmodtam azt egy időben, hogy rohadt magasról zuhantam lefelé, jó sokáig, és amikor leértem, felébredtem. :D
6/8 anonim válasza:
Hú, pont ezt akartam írni, de én csak egyszer álmodtam ilyet :). Egészen eddig azt hittem, h az ember talán sosem álmodik ilyet, de tévedtem. Amikor lezuhantam, felkeltem az ágyban... ez a túlvilág az álom számára :).
7/8 anonim válasza:
Én meg ugyanazt akartam írni,mint az első válaszoló,én is tudom irányítani az álmaimat,azt érzem,hogy meghalok,de erősen arra gondolok,hogy nem halhatok meg fel kell kelnem,és nem halok meg...:)
Durva nem?:D
8/8 anonim válasza:
Egyszer álmodtam azt, hogy haldoklom. Mondjuk akkortájt valóban meg akartam halni, nem csak könnyed hangulatzavarból. No, az álom: tudtam, hogy meg fogok halni, pár ismerősöm figyelt közben, kezdett elfogyni a levegőm, kellemetlen volt, lassan kapkodtam a levegő után, és a többiek csak nézték, kezdett elsötétedni minden, beszűkülni az érzékelés, és mintha lefelé kezdtem volna süllyedni valami feketeségbe. Ijesztő volt, és hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!