Most hogy is van ez a Nibiru? Most akkor mi van?
a Nibiru egy exobolygó, vagyis: kiderítették, hogy a napunknak van egy barna törpecsillag"testvére" vagyis ikercsillagokról van szó, ahoz a barna törpéhez tartozik a nibiru, de x-évenként( asszem 3600) egy elipszis alakú pályán kersztezi a naprendszerünket a mars és a jupiter között, és mivel nagyon nagy, mágneses mezeje hatással van a többi bolygóra, de tudtommal még kb 2-300 évnyire van tőlünk...
Jha és a summérok szerint erről a bolygóról jöttek több ezer éve hozzánk az annunakik, a summérok isteneknek titulálták őket, mert nagyon fejlettek voltak....
Anyám, micsoda válaszok.
Tessék ez elolvasni:
Aki szerint pedig jön a nagy Nibiru az azonnal hagyományozza rám az összes vagyontárgyát, neki már úgyis mindegy.
Aki nem hiszi, hogy ez csak fantázia az 3-4 év múlva itt nyilvánosan elnézést kérhet.
Nem tudom srácok...
Az igazság az, h amit Mardukról írtatok, (lehet, h vhol ezt olvastátok)az nem igen helytálló.
Leírom miért: a babilóniai hitvilágban úgy tartják, h Marduk volt az, aki megteremtette a Földet Mummu-Tiamat, a kígyóistennő testéből és az embert Kingu, Tiamat hordáinak vezetőjének véréből(ugye ezért van meg mindannyiunkban az eredendő rossz), és nem pedig a többi isten ruházta rá a hatalmakat.
Mardukot apja, Nanna(Enki,Sin) azért teremtette, h legyőzze Tiamat hordáit, és ezért felruházta őt 50 névvel és 50 erővel. Ő nem az istenek atyja, hanem egy azok gyermekei közül. A mágia szülőatyja. Utu-tól akit Shamash(napisten) néven emleget a babilóniai hitvilág,sem kapott "bíra" címet, mert azt atyja alapból őrá ruházta.
Sajnálom, ha írásommal vki véleményét megsértettem, de úgy éreztem, ki kell javítanom a téves információkat.
Ezzel csak annyi baj van, h sok hitvtlágot összekapcsolnak, keverednek az istenek,stb.
Ha valaki úgyérzi, h helytelen vmi az írásomban, az nyugodtan írja meg,mert bármi újra fogékony vagyok.
Ha gondoljátok megoszthatjátok velem e-mailben is véleményeteket az atek17@freemail.hu címen.
Előre is köszönöm.
Én úgy tudom, hogy a Naprendszerünk KETTŐS naprendszer állítólag, 2 csillag van benne, és a Nap körül 9 bolygó kering, a másik csillag körül pedig 1 bolygó kering: a Nibiru.
Roland
Ez a bolygó a két naprendszerhez tartozik.24-szer nagyobb a földnél itt nálunk 3660 évente van utoljára I.e. 556.05.19-én volt itt tehát hozzánk olyan 3000 körör érkezik meg a Föld és a Jupiter között van a pájája
és katasztrófák ezreit fogja elöidézni a nagy mágneses tere miatt(árvizek,vulkán kitörések,földrengések)valamint a sumerok szerint istenek lakják és lejönnek a földre ítéletet mondani felettünk(mgtisztitják a bolygot a kártevőktöl,azaz tőlünk)csak az a gáz hogy az emberek a Nibiru érkezése elött tönkre teszik a Földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!