Másik kártyatrükkös kérdés. Hogyan csinálja?
A másik kérdés juttatta eszembe. Na szóval. Egy barátom tudja a következő kártyatrükköt:
Kihúzok egy lapot a pakliból, vissza teszem, megkeveri, és elsőre megmutatja azt, amelyiket kihúztam.
EZ NEM MINDEN
Kihúzom a lapot, visszateszem, elveszem a paklit, megkeverem, visszaadom, megkeveri, és elsőre megmutatja a lapot, amit kihúztam.
TOVÁBB IS VAN
Elveszem a paklit, kihúzok egy lapot, visszateszem, megkeverem, odaadom, megkeveri, és elsőre megmutatja a lapot, amit kihúztam.
Amit tudok:
-Nem látja, hogy milyen lapot húzok. Oda sem kell néznie.
-Nem preparált a pakli, bármilyen kártyával tudja.
Milliószor mutatta már a trükkjét, de nem bírok rájönni, megtanítani nem akarja.
Az biztos, hogy látnia kell, mert mikor a hátam mögött raktam vissza a lapot, és ott kevertem meg, és úgy adtam vissza, akkor azt mondta, hogy nem tudja.
Ezt leszámítva mindegy kinél van, és hova rakom vissza a lapot.
csak olyasmire gondoltam, hogy a kártyáknak van egy irányuk, hogy a szám/ábra felfelé áll mondjuk. Úgy állítja be a kártyákat a pakliban, hogy mind egyfelé álljanak, amikor kihúzol egyet, azt általában úgyis abban az irányba rakod vissza, ahogy kihúztad (tehát ha pl. a szám feléd nézett, mikor kihúztad, akkor általában úgy is fogod visszarakni, főleg, ha mellé még mondja is, hogy jó húzd ki, nézd meg, csúsztasd vissza, és így csak megnézed, és visszacsúsztatod, úgy, ahogy kiszedted, és nem forgatod, stb. közben), szóval elég neki egyszerűen a pakli másik oldalát odanyújtania neked, hogy a másik irányba nézzenek benne a lapok. Innentől kezdve aztán egyedül az általad kihúzott lap fog másik irányba nézni, mint a többi, innen tudhatja.
Nekem ez volt a tippem, ezért kérdeztem, hogy a visszarakásnál nála van-e a pakli, tudja-e valahogy befolyásolni, hogy melyik irányból rakd vissza kártyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!