Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lécci ezt olvasd el és segíts!...

Lécci ezt olvasd el és segíts! Nyme-ak rekreáció, teiérettségi nélkül?

Figyelt kérdés
Nyugatmagyarországi egyetemen leszek szept.től szociálpedagógián. Megjelöltem, mert ide tuti h felvesznek. Alacsony volt a ponthatár. A rekreáción nagyon sok volt. Ezért úgy döntöttem h megyek 1 évig szocpedre, és utána átmegyek ugyanazon kar másik szakára, a rekreáció és egészségfejlesztésre. De nekem va angol, magyar, töri német és angol érettségim. A rekreációhoz a felvételihez kell tesiérettségi. Akkor most nem fognak átvenni? Vagy ha már bent vagyok a suliban nem fogják kérni? megkérdezem a sulit is, csak véleményre vagyok kíváncsi. légyszi válaszolj azért. fontos nagyon.
2010. júl. 30. 22:50
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, a kérdésben hiba: tesiérettségi...
2010. júl. 30. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyilván kérni fogják, feltétel.
2010. júl. 30. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyetemen belül nem lehet a szakok között váltogatni (legalábbis, a normális egyetemeken). Ha át akarsz menni, akkor ugyanúgy felvételizned kell, mint a többi, abban az évben érettségizőnek és rád is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint rájuk. Azaz neked is kell tesiből érettségizned.

Maximum, ha majd felvettek rekreációra, akkor a szoc.peddel közös tárgyakat (ha voltak ilyenek) elfogadják, így nem kell őket kétszer csinálnod.

Megjegyzés: Tök mindegy, hogy melyiket végzed el, egyikkel sem fogsz tudni pályán belül elhelyezkedni...

2010. júl. 31. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Létezik egyáltalán olyan, hogy átkéred magad másik szakra? Tanulmányi Osztályon meg tudják mondani.
2010. júl. 31. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:

munkával nem lesz gond, mert a lakhelyemen mind2 szakra van igény - anyukám is ilyen helyen dolgozik, protekciós vagyok:P (most ne hurrogjatok le!)

anyum munkatársának a lánya is így volt. pszichológiára akart menni, de nem lett meg a pontja. elment ezért ugyanazon fősuli (bocsi, nem egyetem) szocped szakára. járt 1 évig, utána szakot váltott.

2010. júl. 31. 17:05
 6/6 anonim válasza:

Kell tesiérettségi az utóbbi években!

Én 2007-ben felvételiztem, és akkor még nem kellett!

2010. dec. 8. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!