Lécci ezt olvasd el és segíts! Nyme-ak rekreáció, teiérettségi nélkül?
Egyetemen belül nem lehet a szakok között váltogatni (legalábbis, a normális egyetemeken). Ha át akarsz menni, akkor ugyanúgy felvételizned kell, mint a többi, abban az évben érettségizőnek és rád is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint rájuk. Azaz neked is kell tesiből érettségizned.
Maximum, ha majd felvettek rekreációra, akkor a szoc.peddel közös tárgyakat (ha voltak ilyenek) elfogadják, így nem kell őket kétszer csinálnod.
Megjegyzés: Tök mindegy, hogy melyiket végzed el, egyikkel sem fogsz tudni pályán belül elhelyezkedni...
munkával nem lesz gond, mert a lakhelyemen mind2 szakra van igény - anyukám is ilyen helyen dolgozik, protekciós vagyok:P (most ne hurrogjatok le!)
anyum munkatársának a lánya is így volt. pszichológiára akart menni, de nem lett meg a pontja. elment ezért ugyanazon fősuli (bocsi, nem egyetem) szocped szakára. járt 1 évig, utána szakot váltott.
Kell tesiérettségi az utóbbi években!
Én 2007-ben felvételiztem, és akkor még nem kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!