Valóban megtörtént a holdraszállás?
Igen, valóban megtörtént. 1969 július 21.-én volt az első.
Egyébként valaki elmagyarázhatná nekem miért ez a sok kételkedő?
Mert van egy elméletem:Ez eléggé elszomorító pszichózis. Az az érzésem, hogy a sokszor becsapott, sikerélményektől megfosztott, lúzerek hitetlenkednek leginkább. Ezzel mintegy bennfentességüket, tudásukat, nagy tájékozottságukat akarják bizonygatni. Ezzel kompenzálva kisebbségi komplexusukat.
Bocs az off-ért, de a fenti gondolatmenet már rég kikívánkozott belőlem, a hasonló kérdések nyomán.
Igen, megtörtént. Itt cáfolják a hitetlenkedők elméleteit: [link]
Az első két válaszoló meg hatalmas hülyeségeket írt.
"Ugye a holdon nincs gravitáció de a zászló mégis lebegett,olyan volt mintha a holdon szél lett volna"
nc
Ilyen intelligens embereknek hiszel?
"Azért mára már valószínűleg megtörtént"
Már több évtizede nem jártak a holdon mivel a befektetett pénz és az eredmény nagyon eltér. Az meg aki összehasonlítja a Marsra utazást a holdéval mínősíthetetlen és az ilyen állít bármit.
"Ugye a holdon nincs gravitáció de a zászló mégis lebegett,olyan volt mintha a holdon szél lett volna"
gratulálok ha azt hiszed h ott nicsn gravitáció :D:D:D:
Kedves 12:37-es! Remélem nem fáj semmid? Lázad sem túl magas? Mert félrebeszélsz mint egy sebesült katona.
"Ugye a holdon nincs gravitáció de a zászló mégis lebegett, olyan volt mintha a holdon szél lett volna."
A Holdon nagyon is van gravitáció, igaz a Föld gravitációjához képest egyhatod résznyi.
"A tudósok azt mondták hogy radioaktív sugárzás miatt volt ez."
Mi van? Ki és mit mondott? Radioaktív sugárzás lebegteti a zászlót? És ezt a tudósok mondják? Nem csoda, hogy nem volt Holdutazás ilyen "tudósok" mellett!
"Na persze, egyértelmű hogy a földön csinálták azt a képet.Persze a pasasnak ezekután felgyújtották a házát(vajon kik)lehet azóta már ki is nyírták mert túl igazat mondott"
Ezt hadd ne kommentáljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!