A világegyetem tágulásából mi mit érzékelünk? Van-e valami hatással az életünkre?
Szépen lassan növeli a beleidben a nyomást!Amikor lankad a figyelmed vagy éppen fingasz felrobbansz!EZ szuper titkos adat! a kormány titkolja, én is csak azlrt tudom mert kikémleltem... A magyar titkosszolgálat nyomoz utánam! Ma már vagy 4x kiszúrták a biciklim kerekét
Remélem segítettem! S.O.S megtaláltak! adjátok tovább a hírt! ja ez csak a csillámfaszlámám bocsi téves riasztás...
Egyetlen érzékelhető hatása van, ez pedig a vöröseltolódás (ez alapján is fedezték fel). Más érzékelhető (látható, hallható, egyéb módon érezhető) hatása nincsen.
A mi életünkre nincs hatással (és még néhány milliárd évig nem is lesz).
Pedro
Egyik tanárom félreértelmezte ezt a dolgot, ő mindig azt mondta, hogy a világegyetem tágulása azt jelenti, hogy az emberek okosabbak lesznek és egyre többet tudnak meg. Persze nem egy fizikaszakos tanár volt.
Tudom, hogy ez majdnem off, bocsi.
én meg arra gondoltam, hogy így működik gravitáció, s ahogy a Föld is tágul kifelé, mint egy felfújódó lufi, így maradunk rajta, hisz minden irányban gyorsulva tágulna.
tudom, hogy nem így van, meg ha így lenne, akkor a gravitáció nem a tömegtől függene, hanem csak az átmérőtől:)
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-27 22:43
Igazad lehet,de ne hozd ránk a szívbajt,tartsd pórázon a lámádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!