Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves jó párkapcsolatot hagyjak el egy kis kalandért? 18/L
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 00:32
11/38 anonim válasza:
Szerintem egy kis kaland bármit megér ;) az életet élvezni kell, nem igaz?
12/38 anonim válasza:
így van , és 'aki korán kel, disznót győz és a fal adja a másikat'
13/38 anonim válasza:
Az igaz hogy a szerelem értékes és értelmes is valamennyire. De a te kapcsolatod nem tudom milyen lehet ha csak úgy eldobnád egy kalandért...
14/38 anonim válasza:
Miért gondolkodsz ezen? Talán a pasid is félrelépett?
15/38 A kérdező kommentje:
Köszi #11 - es a bátorítást. :)
2016. júl. 30. 00:57
16/38 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon rendes srác. Egy rossz szavam sem lehet rá. Szóval vele lennék amúgy mindig... 18 évesen durva lenne szeretőt tartani?
2016. júl. 30. 00:59
17/38 anonim válasza:
komolyan mondom hihetetlen xd te azt várod hogy bátorítsanak ... még egyszer mondom, remélem troll vagy, akkor csak valami értelmesebb tevékenységet kell találnod a silány életedbe, ez könnyebben megoldható ...
ha komolyan írod, akkor k**va nagy gáz van ...
tudod mit, szerintem tartsál szeretőt 18 évesen, csesszed át és alázd meg aki szeret téged, kefélj vidáman akivel akarsz, de akkor ne is állj meg egynél, hanem legyen kettő vagy három szeretőd is, az se baj, ha mind egyszerre jelen van, úgy az igazi :) 2 kanállal az életet ... semmi gáz nincs ebben hidd el, jól fogod érezni magad, és biztos a tükör se rohad ketté amikor belenézel :)
18/38 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljak hűséges maradni a barátomhoz inkább?
2016. júl. 30. 01:09
19/38 anonim válasza:
Ohh, drágám Már ne is haragudj de szerintem egy rohadt nagy va*va vagy/leszel. De most komolyan egy kalandért eldobni azt aki szeret téged... Gondolj már bele. Akivel 4 éve vagy, ha ezt megtudja szerinted hogy fog ez esni neki?!? Remélem sokan kihasználnak majd téged te ku*va!
20/38 A kérdező kommentje:
De én szeretem a barátom...
2016. júl. 30. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!