Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
Nem merek beszélgetni lányokkal. Van egy pár lány, aki tetszik, de még sem merem megszólítani őket. Ha oda jönnek hozzám, beszélgetek velük, jól elvagyunk, de én nem merek oda menni hozzájuk beszélgetni, ismerkedni. Amikor sétálgatok az utcán, akkor is észreveszem, hogy nézegetnek a nagyon szép, csinos lányok, van, hogy szemezünk is. Most van egy lány, aki nekem nagyon tetszik, komolyan is gondolnám vele, és szerintem én is bejövök neki, de nem merem megszólítani, mert félek, hogy a többiek kinevetnek, ilyesmi... A másik, hogy ilyen üldözési mániám van. Félelem érzet kap el, amikor nagy tömegben kell sétálnom, mindig az jár az eszembe, hogy mit gondolhatnak rólam....2017. jan. 22. 18:16
1/6 anonim válasza:
Szedd össze magad, kicsit lépj ki a komfortzonádból, ha egyszer megtetted, másodjára belátod nem is volt olyan nehéz, és reflexből teszed majd.
2/6 anonim válasza:
ugyanez velem is csak én lány vagyok :D hány éves vagy? :c
3/6 A kérdező kommentje:
19 leszek.
2017. jan. 22. 18:20
4/6 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy bejössz neki? Milyen jeleket szokott adni? ha nagyon egyértelműeket(mosoly, köszönés), akkor menj oda hozzá nyugodtan :) nem fog kinevetni. Ha meg mégis, akkor nem is ért annyit
5/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá, ha teszel neki örülni fog neki hogy odamentél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!