Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet felkészülni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felkészülni egy szerelmi vallomásra?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és 9.óta tetszik az egyik fiú osztálytársam.Bár félénk vagyok és néha dadogok,ha zavarban vagyok,mégis élőben szeretném ezt a fiúval közölni és nem pedig facebookon keresztül.Szóval mit ajánlotok,hogy szerezzek bátorságot és erőt?Nagyon fájni fog,ha nemet mond?

2016. dec. 30. 20:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Biztos h nem lesz jó érzés ha nemet mondd. Dehát a fiú nem ad feléd "jeleket"?
2016. dec. 30. 20:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát néha szemezünk,kedves velem,felkért már táncolni is..és azt hiszem egyszer féltékeny is volt,amikor egy másik sráccal beszéltem.De lehet ezek nem jelenetenek semmit.
2016. dec. 30. 20:23
 3/16 anonim ***** válasza:

En vagyok az a Bence, akibe szerelmes vagy.

17F

4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán lehet erre felkészülni, egyszerűen csak oda kell menni (igaz hogy azalatt a pár lépés alatt amíg odasétálsz kb az ájulás és hányás határán leszel de ez nem fontos) de megéri. Egyébként lehet h a fiú jobban zavarban lesz mint te. Ha nemet mond az fájni fog mint a pokol ha már ilyen rég óta tetszik, de később jobb lesz hogy túl vagy rajta akármi is a végkifejlet. Sok sikert! :) 17/f
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagy szükség lesz majd a szerencsére.Kicsit aggódok,hogy dadogni fogok...meg a kínos szituációktól.xD Egyébként nem Bencének hívják,bocsi! :)
2016. dec. 30. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Ehhj egyszer ugyis eltalalom es akkor a kerdezo megijed majd :D de amugy sok sikert!!!
2016. dec. 30. 20:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha esetleg visszautasit, tegye azt barmilyen finoman nagyon fog fajni xd

De gondplkodjunk pozitivan.

Es biztos vagy benne hogy elmpndd neki nyiltan amit erzel? Mit gondolsz hogyan fog reagalni? Amugy sok sikert hozza!:)

Valoszinuleg hasonloan zavarban lesz mint te. :D

2016. dec. 30. 20:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Neked is! :D
2016. dec. 30. 20:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Tuti zavarban lesz és igen,végre tenni szeretnék valamit.A fájdalomról meg annyit,hogy "Ami nem öl meg,az megerősít!"De egyébként baromira félek!
2016. dec. 30. 20:44
 10/16 anonim válasza:

Essél túl rajta minél hamarabb! Ha nemet mondd ne érdekeljen, mert egy idő után el fogod felejteni, és az egyetemen (ha ott fojtatod a tanulmányaidat) biztos akadnak még kérők ;)

Én szerintem mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, mert annál jobban fog fájni, mikor felszed egy másik csajt

2016. dec. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!