Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki v nem?
Van egy srác a sulimba aki már év eleje óta figyel és az osztályukkal vagyunk tesin mert a tanárjuk az elvállalt minket. Minden tesin a labdát röpinél felém üti és majdnem minden alkalommal eltalál. Tegnap is órán ültem a padon és csak annyit veszek észre h a labda majdnem lecsap mert megint felém ütötte. Utolsó pillanatban letudtam hajolni de még így is azon agyaltam h miért pont engem választott ki akit mindig leakar csapni. Mikor átvonultunk a nagyterembe tesizni akkor vele kerültem egy csapatba és folyamatosan olyan közel volt hozzám h csak na és minden alkalommal leült a földre és engem stírölt a zöld szemeivel. Játék végénél meg mondta h akkor elém áll és segít a labdát elütni mert annyira le voltam fagyva h mozdulni sem bírtam , a legjobb barátnőm szerint tetszhetek neki. (rólam csak annyit h feladom alaposan a leckét a fiúknak h megszerezzenek mert nemadom könnyen magam mint a legtöbb lány. akinek nem inge....)
Mindketten 18évesek vagyunk
Biztos azért üti feléd a labdát, hogy addig is rá figyeljél (felfigyeljél rá), ha másnem az erejére, hogy milyen erősen képes ütni a labdát.
Neked tetszik a srác?
Szerintem nem. :(
Gondolj bele, ha te adnál felé jeleket és ő közömbös maradna attól jobban érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!