Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lett ilyen, hogy eddig nagyon érdekeltem a srácot, most meg valahogy nem keres?
Szoval 2x randiztam velem egy idős sráccal és elején nagyon be volt zsongva meg minden.... Most meg valahogy ugy érzem , mintha már nem kellenék neki, mint az elején... (Vagy lehet csak én gondolom igy :/) 2. randin csókot akart, én ebbe nem mentem bele... Valószínű ez miatt is ilyen :/ aztán mondtam neki h hétvégén talizzunk , bele is ment, de nem irt még ..... Tényleg már ennyire nem erdeklem ? Vagy csak megunta h mindig ő ir, és már nem tud mit irni?
Mert ha annyira akarna velem beszelni, akkor sztem írna ,...
Igen, tudok neki irni, csak jobban esne ha ő is keresne.
Az elején egyfolytában keresett, nekem viszont az elején nem jelentett semmi különöset... Most meg pont fordult ...
- Megunt, lehet többet várt tőled és nem akar küzdeni érted.
- Mást jobban szeret.
- Mással fekszik. Aki ad csókot és mindent.
Neki igazából kis kora óta tetszem.... Az viszont lehet igaz, hogy megunt , és tobbet várt tolem.... Ezért csalódott :/
De ha a 3. randin behozom, amit eddig nem tettem , akkor talán újra érdekelni fogom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!