Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnék?
Tudom volt már sok ilyen. De naaa kíváncsi vagyok :)
Külső: 156 cm magas vagyok. Átlagos testalkattal. Barna szem és haj. Szemüveges is vagyok :D . Nem öltözködöm r#bancosan.
Belső: Elég csöndes vagyok. Szeretek barátkozni megismerni új embereket. Kedves, magabiztos vagyok. Én inkább a " megtartom magamnak a beszólásomat" típus vagyok :D Jah meg romantikus vagyok
Amit még lehet rólam tudni 14 éves lány vagyok :3 Szeretek focizni átmenni haverokhoz barátokhoz. Imádok rajzoni meg hétvégénként Wot-ozni :D (nyugi nem vagyok nagyon kocka) :D 3-4 tanuló vagyok. Na ha még valamire kíváncsiak vagytok akkor írjatok :D
Nem tetszenél.
Miért?
Alacsony vagy.
Csöndes vagy.
Magadban tartod a véleményed.
3-4 tanuló...
A korod meg az utolsó, de amiatt sem.
Azt, hogy nem figyel eléggé az előmenetelére. Szóval nincs előtte egy elképzelt út, amit követni szeretne.
Emellett nem lehet tudni, hogy mikor változik majd a véleménye ha netalán jelenleg valami szakmunkás szeretne lenni, és jó jegyekkel ezáltal jó érettségi eredményekkel könnyebb más területre evezni.
Na de ne beszéljek már egy tizenévesnek a felnőtt dolgokról. :D Nyugi, egyszer majd rájössz.
A magasságoddal ne törödj most még sztem 20 éves korodig még simán nőhetsz ;) Egyébként már előttem említették,h akár vonzónak is találhatják a srácok ezt az alacsonyabb magasságot, mert kiváltja a védő ösztöneiket (halkan megjegyzem,h csak a férfiakét, nem csupasz csigákét) ;) :P
Az alakoddal bármit mondanak is csak akkor törödj,ha te rosszul érzed magad a bőrödben!
Kicsit el vagy kavarodva sztem :)
Magabiztos szeretnél lenni, de csöndes típusok egyáltalán nem azok... Ők/Mi inkább az őszinteségről és kritikus gondolkodás módról/módunkról vagyunk híresek. ;)
Hozzád hasonlóan szívesen ismerkedem nemtől kortól függetlenül :D írj privit,ha szimpi vagyok :P 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!