Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megért?
A tesóm barátjába szerettem bele, aki két évvel idősebb. A tesómnak elmondtam, de ő nem támogat. Írtam egy levelet neki, amit a táskájába raktam, és szerintem elolvasta. Azóta kerülöm a találkozást, mert félek a következményektől.
Ötleteket és tapasztalatokat kérek! Előre is köszi!
Fú... A levél nálam nem jött be, de nem a levél volt a baj hanem az előzmények. Na hagyjuk is.
Ha bele merted tenni a táskájába, akkor mersz vele találkozni is.
Szóval sok sikert.
Köszi a bátorítást! Nagyon félénk vagyok, ebben a témában meg háromszorosan is! Ő pedig mindig a barátaival van, mindenhova együtt mennek, én csak akkor látom, ha a tesómat keresem. jó lenne, ha megkérném a testvéremet, hogy kérdezzen rá, vagy az kémkedés lenne?
Még egyszer köszi 1.válaszoló! :)
De várjál...a tesód nem lány ugye?Tehát nem a pasija,nem?Mert akkor hanyagoljuk a dolgot...
Szerintem menj hozzá oda élőben...ahogy mondták,ha levelet mertél írni,akkor élőben is merj odamenni!!Én egyiket sem merném,örülj neki,hogy te legalább mertél neki levelet írni...de megkérheted a tesódat,hogy tudja meg valahogy,hogy elolvasta-e..ne konkrétan kérdezzen rá,csak tapogatózva,finoman :D
ogatott! Ez szomorú... :(
Köszi mindkét választ, előre is a többit, ami emélem, hogy lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!