Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 6 éve vagyok szerelmes,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyok szerelmes, hogyan felejtsem el őt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Előre köszönöm mindenkinek, aki elolvassa, és válaszol :) Az normális, hogy van egy lány, aki nagyon tetszik, olyan szinten, hogy szerelmes vagyok belé? Gondolom igen, nem ezzel van a baj, hanem az, hogy már több mint 6 éve érzem, de nem kölcsönös, és akármennyire tudom, nem lesz ennek semmi jövője, és mindenki azt mondja, felejtsem el, egyszerűen nem tudom, mert nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá. Ezt még az is fokozza, hogy egy suliba járunk, és így meg még nehezebb lenne a lehetetlen, hogy elfelejtsem, ha látom őt minden nap. Mit csináljak magammal? Több évig volt osztálytársam, majd átmentem egy másik általánosba, de a gimibe évfolyamtársak lettünk. Az alatt a pár év alatt, amelyet egy másik suliban töltöttem, akkor sem tudtam elfelejteni, de most 4 kemény év vár rám. Szerelemből ki lehet „gyógyulni”? Mert ha igen, akkor 4 év múlva elkezdem a „terápiát”. Nektek van ilyen élményetek? Tudnátok segíteni, mit tegyek ellene, hogy el tudjam felejteni őt?

2016. jan. 7. 14:25
 1/7 A kérdező kommentje:
15/F
2016. jan. 7. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd ha rendesen tényleg beleszeretsz egy lányba megtudod, hogy ez afféle rajongás lehet csak inkább a részedről. Keress mást :)
2016. jan. 7. 14:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom... azért 6 év az 6 év. Ennyi idő alatt ha vlki csak simán tetszene, szerintem el tudnám felejteni, és akiket megkérdeztem erről, azt mondtak ez az igaz szerelem. Csak nem érek vele semmit :/
2016. jan. 7. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
ez nem hinném h már igazi szerelem. csak még nem tudod. még nem tudod a különbséget
2016. jan. 7. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Meglehet, de akkor mi számít annak? És ennek, hogy nem tudok belőle kiszeretni?
2016. jan. 7. 15:47
 6/7 anonim válasza:

Szerintem keress más lányt,majd Ő elfeledteti veled. :)

Nem várhatsz erre a lányra életed végéig,már ez a 6 év is elég hosszú idő volt. :)

2016. jan. 7. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hosszú 6 év, de ahhoz olyan kapcsolat kellene ami nem többet jelentene az eddigieknél, az meg nem kívánkozik tálcám sajna
2016. jan. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!