Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem is meg nem is? Segitseg?
Szereted... minden kapcsolatban vannak ilyen kis hullamvolgyek. Peldanak felhozom az unokatesomat, akinek olyan kapcsolata volt, hogy szakitott a pasijaval, mert ugy erezte, nem szereti. Majd egy honap mulva rajott, hogy a srac az elete ertelme. Es most a lagzira keszulunk.
En drukkolok neked, ne csuggedj. Tolts vele tobb idot. Hajra.
Nagyon szépen köszönöm! Gratulálok Nekik is, sok boldogságot!
Hátha bejönne a tanácsod... :)
Tényleg vannak ilyen hullámvölgyek, van egy barátnőm... hát tudnék mesélni :) ahogy előttem leírták már: romantikus dolgok (nem tudom hol laksz/laktok, de egy kis séta a naplementében, piknik, kisebb kirándulás, összebújós filmezés tuti segít)
Szeretitek egymást ;)
Ha már nem érzel iránta gondolatokat, akkor beleuntál.
1. Frissítsétek fel a gondolatokat
A: új dolgok kipróbálása
B: idézzétek fel régen miért gondolkodtatok egymásba
2. Hagyd ott, a gondolatok jönnek-mennek, igazi gondolat nemlétezik.
3.-nak köszönöm. A barátnőddel is voltak nagyobb, komolyabb hullámvölgyek?
Igazából én tök hülye vagyok, mert azt érzem, hogy nem szeretem közben meg várom, h jöjjön, h menjünk kirándulni, hogy vele filmezzek, és ne egyedül. És nagyon szeretek hozzábújni. De hova ez az érzés....
4.-nek.: Otthagyni? Hát ööö nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!