Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan induljak el nulláról? Bővebben lent
Üdvözletem mindenkinek!
Vázolom a problémát: Van az évfolyamon egy lány, akit már több mint 8 hónapja nem tudok kiverni a fejemből (szóval ez nem csak egy szimpla hormon túltengés) és az a helyzet, hogy nem tudom, hogy hogyan induljak el nulláról.
Részletesebben: Közös élményeink 1 éve gólyatábor, és 2. idegen nyelvórák (ez a semmivel egyenértékű). Ezek mellet nincs tapasztalatom lányok terén. Körülbelül az elmúlt 8 hónapban hetente 2 órát beszélgettem vele átlagos dolgokról. Annyit tudok róla, hogy humán beállítottságú, és elbűvölő (külső és belső). A kettőnk baráti köre nem fedi egymást (innen se tudok közelíteni).
De elhatároztam, hogy ráírok Facebookon (mert már nem fogunk találkozni) és elhívom sétálni a Margitszigetre (más ötletek is érdekelnek). Sajnos nem tudom biztosan hogy van-e barátja (de szerintem nincs)
Egy ilyen üzenet nagyon tolakodó lenne?
[köszönés]
„Nem akarok veled szemben tolakodó lenni, de ha nincs barátod, akkor van-e kedved eljönni velem a Margitszigetre egy délután sétálni, vagy ilyesmi? Csak mert elbűvölőnek tartalak és szeretnélek megismerni, tudom hogy 1 évet elkéstem, de eddig alig mertelek megszólítani.”
Esetleg ti hogy fogalmaznátok meg ilyen tartalmú üzenetet?
15F (most végeztem a 9. -el) főleg hasonló (vagy idősebb) életkorban járó lányoktól szeretnék választ kapni. Ez nem tudom, hogy mennyit számít, de erős gimnáziumba, természettudományi osztályba járok. Ettől konkrétabb részleteket csak privátban osztanék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!