Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhigyjem neki amit mond?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas_..
Ezek után tegnap beszéltem vele...
Mondtam neki ezeket👆
Felsorolta az okokat mint korábban,mondtam neki hogy nem bízok benne ezek végett mer úgy látszik mintha csak szórakozna velem.
Azt írta hogy "hát ez kedves" és utána magát állitotta be rossznak hogy ez is az ő hibája akkor,és írta hogy "elég,ezen nem fogok vitatkozni"
Utána még írtam neki hogy nem okolom semmiért de ez így látszódott és ezért van aggodalmam stb. De még nem nézte meg.
Azt állította hogy semmi hátsószándéka nincs.
2016. febr. 8. 14:22
1/2 anonim válasza:
Hát nem! Ezer százalék hogy szórakozik. Semmi képpen se higyj neki!
2/2 anonim válasza:
Nem vetted észre, hogy ki szeretett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!