Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt ilyen?
hétfőn tök jól elvoltunk , csókolóztunk meg minden de aztán kedden reggel nem szól hozzám , helyette a telefonját nyomkodta és zenét hallgatott. Mikor a vállra tettem a fejem elkezdte vonogatni a vállát h levegyem onnan a fejem. Beérkezett a vonatunk és mentem utána , megpróbált csúnyán nézni rám de az nem megy neki. Mondtam is neki h ezzel a csúnya nézéssel ne próbálkozzon mert nem megy neki :v mentem utána akkor enyhén meglökött a kezével és mondta h keressek másik vagont. Egész héten elkerültük egymást és a profképemnél be állította a hangulatjelet ott h "dühítő". Holott semmit sem csináltam nála és nem bosszantottam fel meg ilyenek. Helyette végre szakított velem végre , azt vártam mióta h kidobjon mert eléggé hisztis meg elkényeztetett gyerek. Egyik haverom ezt mondta rá: "olyan magasan hordja fenn az orrát h beesik az eső"
Ui: nem is bánom h kidobott és egyáltalán nem sírok utána. Inkább örülök a hirtelen jött szabadságomnak :v
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!