Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg lehet gyozni ilyen esetben egy szulot?
17 eves vagyok.Megismertem 3 honapja egy 24 eves sracot.Nagyon rendes,dologzik,autoja van,rendezett csaladi hattere.
En 10.-es vagyok.Nyilvan meg egyetemre is szeretnek menni.Kb meg 6 ev tanulas al elottem.
A pasinak sem all szandeka nosulni vagy hasonlok meg jo par evet.
Hogyan tudnam meggyozni a szuleim engedjenek vele?
Elotte volt egy 1 eves kapcsolatom egy 20 evessel.
Mar nem vagyok szuz..de a szuleim nem tudnak rola.
Nem tudom hogy gyozhetnem meg oket
Én nem engednélek el......
És ahhoz, hogy már nem vagy szűz, gratulálok! (Y) Gondolom a srácnak se kéne sokat várnia rád...
Miert nem engednel?
Azt nem irtam,hogy jol tanulok..ezzel nem lenne baj
Meg ha mar nem vagyok szuz..
Miért, ha már nem vagy szűz, irány a nagyvilág vagy mi?
A jó tanulásnak semmi köze ahhoz, hogy elengednek-e.
Statisztikak szerint azok akik fiatal korukba kielik maguk utanna nem csalnak annyit.
Mi baj abba ha 24?Felnottesebben gondolkozik..mar nem csinalja azt mind 18 evesen
A mai nap a 18 eves sracok azt szamoljak ki szur meg tobb csajt..o mar ezen atesett
Koszonom a valaszokat
Inkabb nem is beszelek veluk es hagyom az egeszet:))
Először is senkinek semmi köze hozzá, hogy szűz vagy-e vagy sem hidd el még a szüleidnek sem (mondjuk én a helyedben ide sem írtam volna ki, de örüljünk, hogy ezen az oldalon mindenki lehet anoním).
Másodszor az, hogy jól tanulsz és ennek semmi köze ehhez az hülyeség, mert a jól tanuló gyerekekben jobban megbíznak a szülők. Igaz ez is személyiségtől függ, de most ebben az esetben általánosítsunk.
Harmadszor, most így a végén ki jelentetted, hogy inkább nem is beszélsz a szüleiddel. Ezt úgy kell értelmezni, hogy titokban leszel a pasival vagy ,,nem ér annyit"? Ha utóbbi akkor valóban az egész fölösleges, mert ez azt jelenti nem érzel semmi komolyat.
Azért szerintem beszéld meg a szüleiddel, végülis te ismered őket és ha már megfordult a fejedben, hogy rákérdezz akkor van rá esély, hogy meggyőzd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!