Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lájkol más csajt?
Van akinek az összes képét lájkolgatja és nem akarja letörölni azt a borítóképét amin az exe van. Ráadásul ilyen r*b*nc videókat/képeket oszt meg amin a hatalmas hátsójuk látszik.
Minden téren elègedett vagyok magammal, formás popsim van, nagy melleim. Pont az ideál testalkat. Miért néz mást???
Attól mert valakinek valakije van, nem azt jelenti hogy nem lájkolhatja más lányok képét.
Viszont, attól mert "formás popsim van, nagy melleim." másnak is lehet ilyen, nem te vagy a világon és az országban az egyetlen ilyen lány. Szóval ne lepődj meg ha lecserélnek az életben még páran...mert nem hiszem álomnő lennél.
Az első 2 válasz is a kérdésedre válaszolt.
Csak azért mert nem azt a választ kaptad, amit te akartál hallani, nem kell hisztip*csának lenni :) 20L
#6-os, szerintem te sokkal több pasinak lennél álomnő. ;) Pacsi ✋😉
Egyébként kedves kérdező, meg is érdemled. Attól, hogy nagy melle és formás popsija van, még lazán lehet egy undorító személyiség. Amúgy is, nekem a kisebb mellek jobban bejönnek, a kismellű lányok nincsenek maguktól elszállva. 😉😉
F
Nyugodtan lepontozhattok, nem érdekel, ez a véleményem.
Attól, mert van barátnője még nem állt meg a világ.
Hogy lehetsz ennyire hisztis és féltékeny,
Nem körülötted forog minden,
Te kicsi, szép, ám könnyen széttaposható virág.
Tessék, még rímelt is :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!