Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelnti hogy szeret?
Baratnommel lassan tobb mint 1 Eve vagynk egyutt volt koztunk ilyen mosoly szunet 1 hetig nem is talalkoztunk, betegseg miatt.
Amint talalkoztunk hetvegen azota nem erzem rajta a semmlegesseget szeretetet erzwk, de Meg mindog azt mondja nem tudja mit erez de szerintem csak nem akarja bevallni nrkem hogz szeret.
lehet keretne magat?
Baratainak akik ugy tenyleg azok Foleg 1nrk mindent elmond!
Pl h mennyire hianyoztam neki mrg mondta neki h mennyire tetszik neki as ajandek Amit tolem kapott egesznap azzal volt elfoglalva.
Akkor ptobalja nekem azt mutani hpgz nem feltrkrny h mas valaki megszolit megnez akkor Mar egybol feltekeny de nem akarja kimutayni:D
Akkor a hrtrn o csokolt Meg tobbszor is Mar fpgja a kezem stb.
Szerintetek szeret engem csak I do kellett neki h erre rajojjon es ha minen Jo lesz minden olyan lesz mint regen?
De ami probléma a kicsit, de idovel tuti ez is megoldodik h velem nem akar a problemakrol beszelni Meg a dolgokrol amik benne maradtak vital utan, fel h vita lesz de mondtam neki nem lesz.
Szerintetek ezzel mit kezdjek?
jo uton járok es minden rendben lesz ugy erzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!