Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 A kérdező kommentje:
Helló!
Egy lány egy éve szemezik velem, ha látjuk egymast. Pl.: a buszmegállóban pár másodpercig (3-5mp) nezünk egymás szemébe. Ha a folyoson látjuk egymást akkor rámnéz majd gyorsan elkapja a szemét és nézi a fadlót, míg el nem megyünk egymás mellett. Ha egy kicsit közelebb kerülünk egymáshoz (pl.: buszon egymással szemben állunk) akkor a szemembe néz egy hosszabb ideig majd meredten elnéz mellettem egész busz úton.
2016. szept. 12. 17:28
4/16 anonim válasza:
Tetszel neki és azt várja h közelíts felé
6/16 A kérdező kommentje:
Miért van, hogy neha ugy tesz mintha ott sem lennek (ram se nez)?
2016. szept. 21. 19:31
7/16 anonim válasza:
Mert fél, hogy lelepleződik. 15/L
9/16 A kérdező kommentje:
akkor is megprobaljam, ha egy sokszor egy fiuval latom? (talan a pasija?)
2016. szept. 29. 18:15
10/16 anonim válasza:
Igen, akkor is.
Egyrészt,mert nincs veszteni valód, másrészt, mert én is szoktam fiúkkal lógni, van, hogy haza megyek velük (úgy is, hogy egy jön csak velem, mert egy fele megyünk) és mégsem vonzódom hozzájuk egy kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!