Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy irnátok le az első csókotokat? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 18:13
1/11 anonim válasza:
húú hát én a tükröt csókoltam sokszor, és nem azért mert magamat, csak hogy kipróbáljam. Tehát a válaszom hideg és kemény:D
2/11 anonim válasza:
Varázslatos, csodálatos érzés volt. :)
Kár hogy nem a megfelelő emberrel..
3/11 anonim válasza:
jó érzés volt nyugalomban,romantikusan,akkor ő volt a tökéletes szóval jó volt,most más van vele is jó volt az első,ha szeretitek egymást csak jó lehet egy csók :)
4/11 anonim válasza:
Fura, nagyon nyálas, gépies. Nem igazán éreztem semmit sem.
Aztán persze később már az érzésekre is tudtam figyelni és kevésbé éreztem nyálasnak.
5/11 anonim válasza:
Borzalmas😂összekoccant a fogunk és jó ideig ezzel viccelődött.De idővel jó volt csak nekem is rossz emberrel.
7/11 anonim válasza:
Tökéletes, a megfelelő emberrel. :) Filmbeillő volt az egész. Jól is ment, semmi baki nem volt, mintha már gyakorlottan csináltam volna.
8/11 anonim válasza:
Nekem tegnap volt, leültünk egy padra, a fiú húzta az agyam sokáig,aztán egyszer csak megszólalt: Na, mikor indulunk már?
Én: Sehova sem megyünk eddig, amíg meg nem kapom, amit szeretnék:D
Erre ő: Mit is szeretnél te? Hagy gondolkodjam... ó, azt hiszem tudom..
Én: Na, mi az?
Ő: Mondjam vagy mutassam?
én: mutasd...
Erre átkarolt, én áttettem a kezem a vállán, és megcsókolt, nagyon jó érzés volt, hosszú és szenvedélyes... jó helyen volt, jó időben, jó személlyel egy tökéletes csók...
10/11 anonim válasza:
#8 de aranyos történet😞irigyellek hogy neked ilyen jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!