Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt ez bunkósá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem volt ez bunkóság tőle?

Figyelt kérdés
Írtam a fiúnak aki tetszik nekem szülinapjára. És még csak annyit sem írt vissza hogy köszi, pedig látta. Régen jó barátok voltunk, úgyhogy nem vagyok idegen számára.0
2016. júl. 31. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azóta se irt vissza?

Privátban írtál neki?

2016. júl. 31. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha később írja meg? Mert szerintem azért csak ír legalább egy köszit vagy valamit. :D
2016. júl. 31. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy napja írtam és azóta sem válaszolt. Igen, privátban írtam neki
2016. júl. 31. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen. Írtam egy fiúnak akivel régen nagyon jóban voltunk de egy ideje nem beszélünk. Felkoszontottem es oda írtam, hogy legyen szép napja és hiányzik. Aztán nem írt vissza és másnap válaszolt.:)
2016. júl. 31. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak az bánt, hogy látom hogy naponta többször is fent van, de nem válaszol. Megértem ha nem szeretne beszélgetni, csak rosszul esik hogy már ennyit sem jelentek neki :/
2016. júl. 31. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!