Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és egyszerűen képtelen vagyok normális kapcsolatot kialakítani, mindig játszok a lányokkal és bevallom, ezt még élvezem is.. Erről le lehet szokni valahogyan?? Hiába szeretek az érzésekkel játszani még is valahol mélyen egy hosszú kapcsolatra is vágyom.

16F

2016. jún. 10. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
nem szabad játszani más érzéseivel..
2016. jún. 10. 11:52
 2/13 A kérdező kommentje:
De én meg szeretek, nem akarok, de mégis ezt teszem, mert muszáj. Egyszerűen nem tudok leállni, egyszer sikerült 1-2 hétre, de akkor már szinte meghaltam, mert olyan üresnek éreztem az életem.
2016. jún. 10. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Élet majd visszaadja neked úgyanezt
2016. jún. 10. 12:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a karmában, viszont megoldást szeretnék.. Van erre egyáltalán??
2016. jún. 10. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
nincs gyógymod ,te elmebeteg
2016. jún. 10. 12:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Rákerestem a pontos meghatározásra és nem igaz az rám, amit írtak, szóval nem lehetek elmebeteg.

Kérlek, hogy megoldást írj, vagy ha nem tudsz, akkor mond azt.

2016. jún. 10. 12:16
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Én 28F vagyok...ugyan ezt csináltam mint te, csak én nem szájrapuszi után hagytam ott őket! :D Nem kell hinned a karmában..VISSZAKAPOD!..Ez tény! Ha akarod ha nem :) És nem fogsz megváltozni sem egészen odáig míg jön egy lány aki miatt megváltozol.. Ezt fogják szerelemnek hívni :D Hiába írod az üzenetem után, hogy nem tudsz szerelmes lenni.. 16évesen senki nem tud igazán az lenni, hiába állítja! De erre később rájön :D

Szóval ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, csajozz... használd őket... próbálj ki mindent amit szeretnél..de vigyázz arra hogy a lányok akikkel voltál ne nagyon tudjanak egymásról!!! Ne beszéljenek senkinek rólad! Ne tudják hogy milyen vagy. EZ FONTOS! Mert eljön az igazi, te megváltozol, de a rólad alkotott vélemény NEM! ;)

2016. jún. 10. 12:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűz! Én sem szájra pusziért csinálom csak.. Igen pont azt akartam írni, hogy szerelmes még soha nem voltam és nem is értem a sok itteni kérdezőt, hogy-hogy lehet nekik ilyen egyszerű :O.

Hülye nem vagyok.. A lakásomtól távolabb ismerkedem lányokkal :D. Szóval maradjak ilyen, amíg nem jön egy lány, akiért „megváltozom”. De addig hány lelket teszek tönkre?

2016. jún. 10. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Ha úgy csinálod mint én csináltam, akkor őszinte leszel! A púder után vezesd rá őket mit szeretnél. Ne kamuzz... Ne járj velük..felesleges.. JAAA.. és aki hajlandó elmenni hozzád filmezni pl.: fél óra "chat-elés" után, nyert ügyed van!! :DDD Vagy ez de minimum az lesz :D És ha "nem olyan lány" akkor is csak jól kell érvelned! ;)
2016. jún. 10. 12:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen tudom, könnyen rávezethetőek a dolgokra :).. Filmezni nem szoktam, de akkor kipróbálom a te javaslatodra :D..

Olyat is csináltam már, hogy addig manipuláltam míg ő könyörgött nekem, hogy találkozzunk, de ahoz minden egyes szónak tökéletesnek kell lennie, hogy sikerüljön :D

2016. jún. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!