Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne tennem?
Nehezemre esik ilyen kérdést megírni,mert régen a barátnőimnek nagyon jó tanácsokat adtam ilyen téren,amik be is váltak...mégse tudok kitalálni semmit ez esetben,és ez zavar. A barátaim elé nem merek ezzel a kérdéssel állni,ezért az internet népéhez fordulok :D
A kicsiny sztorikám szereplői: Kolos ( a fiú) és én.
Szóval idén kezdtem a kilencediket,és még a gólyatáborban nagyon szimpatikusnak és helyesnek találtam a fiút. Nem mertem megszólítani,tehát ott nem történt semmi. Aztán valahogy ffészbúkon ráakadtam,kiderült,hogy ő Kolos. Bejelöltem,és valami elég béna szövegget írtam neki:D aztán nagyon sokat beszélgettünk,teljesen őszinték voltunk egymáshoz,és többször nem is kellett ráírnom,már ít magától:3 aztán...egyszer rámírt,hogy ki tetszik nekem....hát mégse mondhattam 1 hét ismertség után neki hogy ő,főleg hogy élőben nem is beszéltünk semmit!!! Tereltem a témát,próbáltam elég gáz poénokkal felfüggeszteni a beszélgetésünk ezen részét...és akkor írta,hogy sajnálja hogy nem azt mondtam,hogy ő tetszik,de majd reméli hogy meggondolom magam....ez nagyon aranyos volt,és még mindig próbáltam poénkodni(sajnos)....aztán megkérdezte,hogy másnap (szombat) nem mennék-e vele valahova....nem értem rá,de a keddet megbeszéltük suli utánra....nem mentem el,pedig megígértem:(( azóta gyötör a bűntudat,de azt mondta semmi baj....kb 2-szer beszéltünk azóta,ami 3 hete volt kb:((( hiányzik!!! nem beszél velem azóta élőben még mindig!
szerintetek mit csináljak? (bocsi az értelmetlen szóáradatért :D)
Ha bejön akkor írj rá hogy mi újság,rég beszéltünk.Mert lehet azt hiszi hogy nem erdekled mert nem mentél el vele a találkára.
17f
4-es...nem akarom elszalasztani,de nem mernék ilyesmit írni neki poénból sem :s
5-ös....tudom hogy bunkóság volt, hihetetlen lelkiismeret furdalásom is van miatta :( azóta amikor elmegy mellettem mindig próbálok belenézni a szemébe hogy lássa,hogy nem sunyizásból nem mentem,hanem megijedtem...még aznap írtam neki,hogy ne haragudjon,és mondta hogy semmi baj,majd bepótoljuk....nem nagyon történt meg:( pedig ezer örömmel beszélgetnék vele élőben:)
ird neki ezt:"Szia,figyelj meggondoltam magam. :) <3 "
Ha nem veszi a lapot mond neki,hogy :"Kihagyott találka meg ilyesmi. :) <3" É s ha ekkor sem akkor mindenkeppen hulye.Na de mindig irjal neki szivecsket de csak szivecsket es ha mar elkulted az uzenetet meg vagy harmat .
9es remélem csak viccelsz:'DD
ha esetleg komoly ez az elvetemült ötlet,akkor megmondanám,hogy full lehetetlen,mert csomó idejig egy suliba járunk még,milyen gáz már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!