40-45 ezres kategórián belül milyen gitárt ajánlanátok?
Elektromos gitárról lenne szó, ha lehet akkor fixhúrlábas legyen és 2 humbucker pick up legyen benne.
Előre is köszi!!!
Ém Epiphon Les Paul Special II-n játszok, szerintem nagyon jó és olcsó... De állítólag a Stagg gitárok is jók...
Am nézz körül itt: [link]
akármit csak staggot ne?:D ezt ugye úgy érted, hogy ilyen harley benton-t, meg még márkátlanabbakat főleg ne?:D
egyébként, vegyél cort-ot, ennyiért az a legjobb:D
Főleg metálhoz rockoz kéne, nem ez lesz az első gitárom, most van egy SX nevezetű selejt ami alig nevezhető gitárnak de elsőnek jó volt :D
Én kinéztem magamnak egy Vorson VIC 40-es gitárt, ez ibanez ic kópia, ha valaki tudna véleményt mondani akár csak kép alapján is azt megköszönném!
Egyik haveromnak van Harley Benton bőgője. 5 húros, aktív elektronikás cucc, jólszólós.
Vorsonról nem hallottam olyan jókat. De ha az icemant szereted, rossz ember nem lehetsz:D Keress rendes Ibanezt használtan, esetleg német eBay-en, ott jó árak vannak, és választék is akad.
Az ibanez az kaki
vagyis, vannak jó ibanezek.. de 200felett keresd azokat
az olcsó ibanez, nem tud többet mint az olcsó stagg
akkor vegyél olcsó cort-ot, és mondjuk egy 45ezres cort, olyan mint egy 85ezres ibanez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!