Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 40-45 ezres kategórián belül...

40-45 ezres kategórián belül milyen gitárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Elektromos gitárról lenne szó, ha lehet akkor fixhúrlábas legyen és 2 humbucker pick up legyen benne.

Előre is köszi!!!

2010. ápr. 24. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondok neked konkrét gitárt, hanem szerintem nézz körül, milyen használt gitárokat találsz! Sokszor adnak el áron alul nagyon jó állapotban lévő gitárokat is. A lényeg, hogy jól nézd meg, milyen állapotban vannak a húrlábak stb. Az sem mindegy, hogy milyen zenét akarsz játszani, attól függ, hogy milyen fából készült gitár az ideális (persze a szűkös kereteken belül), és hogy ezt melyik márkánál találod meg leginkább.
2010. ápr. 24. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Epiphone SG special. Olcsó és jó cucc
2010. ápr. 24. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Ém Epiphon Les Paul Special II-n játszok, szerintem nagyon jó és olcsó... De állítólag a Stagg gitárok is jók...

Am nézz körül itt: [link]

2010. ápr. 24. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Staggot én nem vennék. Ilyen áron, vagy egy jobb használt epiphone vagy talán squier ami jó, vagy próbálkozz a cort-oknál, azok csinálnak még jó gitárokat olcsón
2010. ápr. 24. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akármit csak Staggot ne. Cortok között nézz szét, de a legjobb lenne ha keresnél egy hozzáértő ismerőst, és ketten keresnétek egy használtat.
2010. ápr. 24. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

akármit csak staggot ne?:D ezt ugye úgy érted, hogy ilyen harley benton-t, meg még márkátlanabbakat főleg ne?:D

egyébként, vegyél cort-ot, ennyiért az a legjobb:D

2010. ápr. 24. 17:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Főleg metálhoz rockoz kéne, nem ez lesz az első gitárom, most van egy SX nevezetű selejt ami alig nevezhető gitárnak de elsőnek jó volt :D

Én kinéztem magamnak egy Vorson VIC 40-es gitárt, ez ibanez ic kópia, ha valaki tudna véleményt mondani akár csak kép alapján is azt megköszönném!

2010. ápr. 24. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik haveromnak van Harley Benton bőgője. 5 húros, aktív elektronikás cucc, jólszólós.

Vorsonról nem hallottam olyan jókat. De ha az icemant szereted, rossz ember nem lehetsz:D Keress rendes Ibanezt használtan, esetleg német eBay-en, ott jó árak vannak, és választék is akad.

2010. ápr. 24. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ibanez az kaki

vagyis, vannak jó ibanezek.. de 200felett keresd azokat

az olcsó ibanez, nem tud többet mint az olcsó stagg

akkor vegyél olcsó cort-ot, és mondjuk egy 45ezres cort, olyan mint egy 85ezres ibanez

2010. ápr. 24. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint az IC200 200ezer környékén van:)
2010. ápr. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!