Mi lehetne a szalagtűző zenénk?
Elegáns számot válasszatok. Általában enyára szoktak, bittersweet syphonie-ra, filmzenékre.
Mi egy kicsit ott hagytuk ezt az általános verziókat,és jamie winchesterre tűztünk. Nagyon jó volt. Lehet bryan adamsre /summer if 69/. Attól függ,hogy egy kicsit "pörgősebbet" szeretnétek, vagy a hagyományos, melankólikusat.
Nagyon jó a kérdés! Engem is foglalkoztat egy ideje, ugyanis egyre közelebb az idő.
Hozzászólónak: Jamie Winchester melyik zenéjét választottátok? Enyának mely zenéje szokott lenni leginkább? Nagyon hálás lennék én is, ha még írnátok pár konkrét címet, sajna nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. Az osztályfőnökünk inkább konzervatív, így nem hinném, hogy túl sok újdonságra hajlana. :( sajna.
Kérdezőnek: ne hari, hogy itt közbe kérdezgettem, csak nem akartam új kérdést felírni. Azt hiszem, egy cipőben járunk.
Az első válaszadó vagyok. Jamie winchestertől a One of us-ra tűztünk.
Enya: Only Time, ez nagyon szép,gyakran szokott lenni.
Time to say goodbye.Andrea Bocelli.
A növéreméknek volt ez(ezelött 6 évvel,de nagyon illik(
Mi Zagar-Taste of snow-ra tűztünk!!!Modern és jó.Szokták még Somewhere over the rainbow-t...tűzszekerek talán még...keress rá a neten!
"Google a barátod!!"
Scorpions - Wing of change
ez nagyon szép szám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!