Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr. Busta egy tini sztár?

Mr. Busta egy tini sztár?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja hogy koncertjeire tizen éves gyerekek járnak, meg aki volt ismerősöm Mr.Busta koncerten ők is mondják hogy nagytöbbségbe tinik voltka.

Ez tényleg igaz?

2014. dec. 13. 07:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen..

A közönsége 95%-a a szakmunkásképzőbe járó kannásbort vedelő 14-18 éves idióta. Én esztergomi vagyok, itt lakik Busta és sok rajongója van itt, sajnos tudom miről beszélek.

2014. dec. 13. 09:30
 2/41 anonim ***** válasza:

olyanok a rajongói mint ő maga.

szaros kis gyökerek, akik nagynak hiszik magukat:)

2014. dec. 13. 21:53
 3/41 anonim ***** válasza:
34%
A facebook-on azt lehetett látni a kedvelőknél, hogy legnépszerűbb korosztály: 18-24 évesek. Meg nyilván nem a 30as emberek fognak fellépésre járni. Én 16 vagyok, Édesanyám 42, Édesapám 50 és mindannyian Bustát hallgatunk.;)
2014. dec. 14. 12:34
 4/41 anonim ***** válasza:
91%
Hát piszok egy ízléstelen család vagytok, kedves előző.
2014. dec. 14. 13:56
 5/41 anonim ***** válasza:
88%
Együtt hallgatják ahogy Bukta álló f# sszal megy a drága anyádér... Fain lehet.
2014. dec. 18. 18:56
 6/41 anonim ***** válasza:
Vagy lehet azt, ahogy Fankadeli be akarja verni... szép!
2014. dec. 18. 18:57
 7/41 anonim ***** válasza:
13%
Viszont lehet, hogy jobb, és/vagy boldogabb ember vagyok, mint te, mert engem nem a gyűlölet és a harag vezérel. Semmi értelme nincs ennek a gyűlölködésnek, a Realek ezután is RTM-et fognak hallgatni, Mr.Busta továbbra is brutál zenéket gyárt, bármit tehettek, majd rájöttök, ha felnőttök értelmileg. Meg ne nagyon nyilvánítsatok véleményt, mert csak magatokat minősítitek. Én is elmondhatnám a magyar rap 60 %-áról, hogy milyen szar, de nem veszek róla tudomást, hogy léteznek. És miért? Mert értelmes vagyok. És meglátjuk, ki nevet a végén.;)
2014. dec. 20. 20:41
 8/41 anonim ***** válasza:

értelmes ember nem hallgatja ezt a vamzer koloncot..

az nagyon értelmes, akinek a zene ott kezdődik (és ér is véget), hogy "g..i,f..z,g..i,f..z"..

brutál zene? hol élsz te? hot16 challange-ben hány rím volt? 0?

meg a végén ez a szerencsétlen kutya hogy próbálta oltani a Killákat.. a vége mi lett? Killák, Killák meg a balták.. na, ügyes vagy pukta, jár a keksz.

hallgasd meg AZA és Tirpa hot16 videójáz, mindkettő oltás, mégse az hogy így meg úgy b...om meg a retkes kva anyád. mindegy, ha anyád apád busztát hallgat szar neveltetést kaptál, nem csoda hogy te is egy ízlésficamos riltrill droid vagy. meg a másik kedvenc, ő a nagy rapfather anyázhat mindenkinek, ha neki szidják az anyját megy az ORFK legközelebbi irodájába:D pénzért az anyja hamvait is eladná.. Esco-val is elérte a célját, bevitette a sittre, remélem ha kijön lesz ennek még böjtje buszta számára.

nekem amúgy erről a zenéről is ez a csicska ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=8qFnjft8MgQ :D

2014. dec. 20. 21:27
 9/41 anonim ***** válasza:
16%
Hát nagyon sajnálom, hogy neked csak a káromkodás jön le a zenéiből, nem ártana kicsit a szöveg mögé látni. Aki nem képes értelmezni egy szöveget, az inkább ne hallgasson magyar rappet. Hot 16 challenge-ben hány rím volt? Keresztrím, általános iskola 5. osztály. Amúgy meg minek hallgattad meg? Ez is tipikus rtm gyűlölő szint, hogy utálja, de azért meghallgatja. Fogadjunk titokban Busta rajongó vagy, csak most divat lett utálni, és mész a birkák után. A Realek tudják mi a jó zene, aki meg csak szitkozódni tud, annak küldöm a bűbájos f**zomat.
2014. dec. 21. 11:28
 10/41 anonim ***** válasza:
77%

Jaja igazad van este titokban basztara meg a zeneire verem:DD

Hot16jat azert hallgattam meg mert elkuldtek nekem ugy voltam vele adjunk egy eselyt neki lejjebb mar ugyse tud sullyedni.. de ez meg maga ala is tud sullyedni mindig.. mondj abbol a szarbol egy keresztrimet legyszives.

2014. dec. 21. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!