Mr. Busta egy tini sztár?
Mindenki mondja hogy koncertjeire tizen éves gyerekek járnak, meg aki volt ismerősöm Mr.Busta koncerten ők is mondják hogy nagytöbbségbe tinik voltka.
Ez tényleg igaz?
Igen..
A közönsége 95%-a a szakmunkásképzőbe járó kannásbort vedelő 14-18 éves idióta. Én esztergomi vagyok, itt lakik Busta és sok rajongója van itt, sajnos tudom miről beszélek.
olyanok a rajongói mint ő maga.
szaros kis gyökerek, akik nagynak hiszik magukat:)
értelmes ember nem hallgatja ezt a vamzer koloncot..
az nagyon értelmes, akinek a zene ott kezdődik (és ér is véget), hogy "g..i,f..z,g..i,f..z"..
brutál zene? hol élsz te? hot16 challange-ben hány rím volt? 0?
meg a végén ez a szerencsétlen kutya hogy próbálta oltani a Killákat.. a vége mi lett? Killák, Killák meg a balták.. na, ügyes vagy pukta, jár a keksz.
hallgasd meg AZA és Tirpa hot16 videójáz, mindkettő oltás, mégse az hogy így meg úgy b...om meg a retkes kva anyád. mindegy, ha anyád apád busztát hallgat szar neveltetést kaptál, nem csoda hogy te is egy ízlésficamos riltrill droid vagy. meg a másik kedvenc, ő a nagy rapfather anyázhat mindenkinek, ha neki szidják az anyját megy az ORFK legközelebbi irodájába:D pénzért az anyja hamvait is eladná.. Esco-val is elérte a célját, bevitette a sittre, remélem ha kijön lesz ennek még böjtje buszta számára.
nekem amúgy erről a zenéről is ez a csicska ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=8qFnjft8MgQ :D
Jaja igazad van este titokban basztara meg a zeneire verem:DD
Hot16jat azert hallgattam meg mert elkuldtek nekem ugy voltam vele adjunk egy eselyt neki lejjebb mar ugyse tud sullyedni.. de ez meg maga ala is tud sullyedni mindig.. mondj abbol a szarbol egy keresztrimet legyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!