A Nirvana melyik tagja Kurt Cobain?
Figyelt kérdés
Imádom a Nirvanát, a kedvenc bandám<3:D, nem régen ismertem meg őket, és minden fórumon látom, hogy mindenki Kurt Cobainról beszél, nem pedig Nirvanáról. Tehát ez lenne a kérdésem, hogy ki az a Kurt Cobain..a magas gitáros, vagy a dobos? tudom hogy a szőke fickó Nirvana, olyan helyes <333:D:D a másik kettőt nem tudom hogy hivják. köszi a válaszokat, pusz :)2010. jan. 28. 22:35
2/40 anonim válasza:
Sőt ő volt az énekes is ( előző )
3/40 anonim válasza:
4/40 anonim válasza:
A Nirvana nem egy fickó neve, hanem egy felspanolt lelkiállapot. A szőke fickó a Kört Kobéjn:D
5/40 anonim válasza:
xDDDDDDDDDD ugye ez csak vicc? : D : D : D :D
Kurt Cobain - ének, gitár. Ő lenne a te Nirvana nevű pasid.
Krist Novoselic - basszus. Ő a magas, tudod. xDD
Dave Grohl - dob
hát ez kész xDDDD
szegény hogy fog sírni, ha megtudja, meghalt nirvana
6/40 anonim válasza:
Ének, gitár. Szegény nem tudott olyan jól gitározni viszont.
7/40 A kérdező kommentje:
egy másik kérdésnél amugy pont arról volt szó, hogy ki az a csávó aki ugrál a nirvanás videókon...ugye nem is Pat Smear meg nem is Jason Everman...valami Tony lenne, de az ki, nem tudjátok?
2010. jan. 28. 23:26
9/40 anonim válasza:
nem ismerem az összes fanatikus rajongót. vagy mégis hol ugrált? Kurtre eléggé jellemző, hogy ugrál. mondcsak, volt gitár a kezében? : D
10/40 A kérdező kommentje:
neem, ez nem Kurt, talán a Reading fesztiválon volt ott az a csávó...
2010. jan. 29. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!