Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek melyik szám (zene)...

Nektek melyik szám (zene) jelent sokat?

Figyelt kérdés
Oké elég értelmetlen kérdés de most hallgatom a simple plan-től a this song saved my life-ot és azon gondolkodtam, hogy másoknak mi az a szám ami úgymond "megmentette" az életét ? Tudom értelmetlen kérdés, de igyekeztem :)

#zene #Simple Plan #this song saved my life
2014. okt. 30. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem a kérdésedet, nekem volt egy "depis" időszakom, vagy legalábbis nagyon befelé fordultam.. Ilyen 'életmegmentős' számom nincs, de az All That Remains - What If I Was Nothing az a szám, ami nagyon sokat jelent, abban az időszakomban nagyon sokat hallgattam, de talán mégis azért, mert Ő küldte nekem, mikor még nem jártunk, és nagyon sokat reménykedtem, aztán ott van a Shinedown - Miracle, amit szintén az a bizonyos személy küldött még a kapcsolatunk előtt, ez is egy reménykedős szám volt,mikor összejöttünk, ebből idézett.. :)
2014. okt. 30. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Simple Plan-Welcome to my life :)
2014. okt. 30. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Alvin ésa Mókusok-Elb*szott szerelem
2014. okt. 30. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Bring Me the Horizon - Sleepwalking

Papa Roach - Scars

2014. okt. 30. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Skillet - Would it matter

Habár ez a dal még mindig teljes mértékben igaz rám.

2015. márc. 27. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Black Sabbath - Iron Man

Ez volt az első dal, amit megtanultam gitáron játszani. Arról nem is beszélve, hogy eszméletlen egyszerű, de mégis zseniális. Illetve van még egy szám, ami nagyon közel áll hozzám. Ez pedig nem más, mint a Слот - 2 Война (Slot - 2 Wars). Ez azért került hozzám közel, mert emiatt a szám miatt kezdtem el oroszt tanulni, és egyszer majd szeretnék is kiköltözni Oroszországba.

2015. márc. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!