Hány akkordot illene tudni punk pop zene íráshoz, illetve hogyan kell? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Gondolok itt Simple Planhoz hasonlóra.
Elöször összehozok valamit akusztikuson és utánna ráirom a többi hangszerre?
Valaki kifejtené,hogy hogyan kell?
Szûkszavúak kiméljenek.
2014. szept. 29. 21:01
1/3 anonim válasza:
általában a punk zenék 3 akkordból állnak.
De az változó, hogy melyik háromból.
"Elöször összehozok valamit akusztikuson és utánna ráirom a többi hangszerre?
Valaki kifejtené,hogy hogyan kell? "
Mit? összehozni valamit akusztikusra, vagy utána írni rá több hangszert?
Ez mind olyan adottság, amit vagy tudsz, vagy megtanulod magadtól, vagy kár vele vesződni, úgyse fog menni.
2/3 anonim válasza:
Már bocsánat,de gondolom itt valami bandát akartok összehozni és fogalmatok sincs az egészről.Először játszani tanuljatok meg,azután a többi megy magától,meg hallgass rengeteg ilyen stílusú zenét.Simple Plan a kedvenc bandám,ők legfőbbképpen,D,A,H,G akkordokat tolják,vagyis elég sok számban.Ám minden bandának megvan a saját jellegzetes "hangzása" erre nagyon jó példa az SP és Aljas kúszóbab is.
3/3 anonim válasza:
Az akkordokat nem nehéz megtanulni, szóval 4et illik, mivel a kezdetleges punk zenekarok is ennyi akkordot használtak, de én kb. 14-et megtanultam egy hétvége alatt. Szóval no para. Javasolni tudnám, hogy előbb legyen meg a dal témája, majd a zenei alap, mert a szöveget úgy sokkal könnyebb megírni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!