Netről megtudnék tanulni gitározni?
Figyelt kérdés
nincs időm járni külön gitárórákra mert ha járnék akkor mennem kell szólfésra meg minden nekem meg heti 4x van edzésem szerintetek meg tudnék internetről tanulni?2010. jan. 1. 01:00
1/3 anonim válasza:
Én is netről tanulok, ez nekem a szilveszteri buli is, gitározok itthon... meg lehet tanulni, 2 hónap alatt már két dalt tanultam meg eljátszani a kedvenceim közül. Persze nem tudok kottát olvasni, meg fogalmam sincs néhány dologról, de csinálom amit videókba látok, +megtanultam néhány akkordot és haladok úgy érzem. Rengeteg oldal van ahonnan tanulni lehet.
2/3 anonim válasza:
www.gitarozz.hu
www.guitaretab.com
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy meglehet. Én is magamtól tanultam és azt hiszem most már eléggé jól megy:) (több fellépés után ezt gondolom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!